Γεωργιάδης: “Ο Καμμένος ζει το όνειρό του, δεν θα άφηνε με τίποτα την καρέκλα του”

Γεωργιάδης

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσει σήμερα στις 11 το πρωί, ο υπουργός Εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ωστόσο, δημιουργήθηκε σύγχυση για το περιεχόμενο της συνέντευξης, την ώρα που οι εξελίξεις στο Σκοπιανό είναι ραγδαίες. Έτσι, οι ΑΝΕΛ, με νέο ενημερωτικό σημείωμα, διευκρίνισαν πως η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου θα αφορά ζητήματα του κόμματος.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης,  θέλησε να δώσει τη δική του εκτίμηση για τη στάση του κ. Καμμένου, με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως, «ο Καμμένος δεν μπορεί να αφήσει την καρέκλα του Υπουργού Αμύνης, ζει το όνειρο της ζωής του.

«Επειδή ακούω σχόλια στα πρωινά για την ΣΤ Καμμένου κλπ θέλω να σας πω την εκτίμησή μου. Ο Καμμένος δεν μπορεί να αφήσει την καρέκλα του Υπουργού Αμύνης, ζει το όνειρο της ζωής του. Ούτε η Μακεδονία ούτε τίποτε δεν θα τον οδηγούσε στο να ρίξει την Κυβέρνηση. Μην ασχολείστε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου δίνει ο Καμμένος – Τι διευκρινίζουν οι ΑΝΕΛ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε μεγαλειώδη και ιστορική ήττα για τη Μακεδονία αναφέρεται ο Δ. Καμμένος

ΑΚΟΜΑ: Νίκος Κοτζιάς: Ο Ζάεφ επέλεξε το όνομα από αυτά που έμειναν στο τραπέζι