Για ποιο λόγο; Στην Κρήτη το σαββατοκύριακο ο Ντόναλντ Τραμπ!

178
Τραμπ

Μια στάση στη χώρα μας θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ πριν φτάσει στη Σιγκαπούρη για να συναντήσει, στις 12 Ιουνίου, τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One θα σταματήσει στη βάση της Σούδας στην Κρήτη, προκειμένου να γίνει ο ανεφοδιασμός του πριν την αναχώρησή του για τον τελικό προορισμό του, τη Σιγκαπούρη. Εκεί, την Τρίτη, θα γίνει η ιστορική συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Θα «πατήσει» Κρήτη ο Τραμπ;
Εκείνο που δεν αναφέρουν οι πληροφορίες είναι αν ο Τραμπ θα κατέβει από το Air Force One όταν αυτό προσγειωθεί στην Κρήτη ή όχι. Δεν αποκλείεται, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η πολυπληθείς αποστολή που τον συνοδεύει να παραμείνει στο προεδρικό αεροσκάφος μέχρι να ολοκληρωθεί ο ανεφοδιασμός.

Ωστόσο, στον αμερικανικό τομέα της βάσης της Σούδας έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες για την… υποδοχή του Air Force One. Όλα δείχνουν πως δεν είναι απίθανη μια ολιγόλεπτη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τη διοίκηση και το προσωπικό της αμερικανικής βάσης. Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν στη… στιγμή αν αυτό κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφαλείας.

Με πληροφορίες από ekriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντίποινα της Άγκυρας για τους «8»: Διακόπτει τη συμφωνία με την Ελλάδα για τους πρόσφυγες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πούτιν: «Δεν κουράστηκα ακόμη» – Τι είπε για την Δύση και τον… Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο

ΑΚΟΜΑ: Άγριο έγκλημα στη Γερμανία – Δυο μετανάστες βίασαν και σκότωσαν 14χρονη (pics)