Μητσοτάκης εναντίον Τσίπρα: “Θλιβερή η εικόνα στο Πεδίον του Άρεως”

Μητσοτάκης

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή. Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας; Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την ανομία που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως, και έπειτα από τις συνεχείς καταγγελίες των πολιτών, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων που, μεταξύ άλλων, αφορούν διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο πάρκο, παρεμπόριο, ανύπαρκτη καθαριότητα αλλά και μη τήρηση των κανόνων υγιεινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουτάρης για την επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ: «Να τελειώνουμε με το δήθεν άσυλο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για το… ναυάγιο φταίνε οι Σκοπιανοί! Ευθύνες στην ΠΓΔΜ επιρρίπτει ο Κοτζιάς

ΑΚΟΜΑ: Κουμουτσάκος: «Ψεύδεσαι Κοτζιά, καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν δέχθηκε το Μακεδονία-Σκόπια»