Αποχώρησε και ο Μυστρίδης από τους ΑΝΕΛ!

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι αποχωρήσεις στελεχών σε όλη την επικράτεια από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μετά τη στάση του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό.

Ο κ. Μυστρίδης αναφέρει στη δήλωσή του πως με «βάση τις πρόσφατες εξελίξεις, τις αποφάσεις που πάρθηκαν και τις δικαιολογίες που δόθηκαν για τη διαχείριση του θέματος αυτού από την ηγεσία του κινήματος είναι προφανές ότι δε μπορώ πλέον να παρέχω τη στήριξή μου. Δυστυχώς κόπηκαν και οι τελευταίοι δεσμοί. Προσωπικοί λόγοι απουσίας μου στο εξωτερικό δεν επέτρεψαν να προβώ νωρίτερα στην ανωτέρω δήλωση».
Όπως σημειώνει ο κ. Μυστρίδης από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής του με τα κοινά ως υποψήφιος βουλευτής με το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πιερία, είχε δηλώσει ότι κάποια θέματα δεν είναι δυνατόν να αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Και συνεχίζει στην ανακοίνωσή του:

Στην ιδρυτική μας διακήρυξη αυτά αποτυπώθηκαν με σαφήνεια. Η ιστορία του έθνους και η εθνική οντότητα που απορρέει από αυτή είναι για μένα αδιαπραγμάτευτες αρχές. Η ύπαρξη του όρου «Μακεδονία» έστω και ως συνθετικό στην ονομασία της γείτονας χώρας αποτελεί παραβίαση αυτών των αρχών. Από τα δύσκολα πρώτα χρόνια της ίδρυσης μέχρι και σήμερα όλοι αγωνιστήκαμε γιατί πιστεύαμε στις αξίες και τα ιδανικά που το κίνημα πρέσβευε. Δώσαμε σκληρές μάχες πιστεύοντας ότι πράττουμε το καλύτερο για τη χώρα. Στην πορεία αυτή έπρεπε να καταπατηθούν αρκετές «κόκκινες γραμμές» με άξονα την έξοδο από τα μνημόνια, που κόστισαν ακριβά στην αξιοπρέπειά μας. Το υπομείναμε. Με τη διαφαινόμενη έξοδο από τα μνημόνια και την άξια παρουσία των στελεχών μας σε κυβερνητικές θέσεις μέχρι την ύστατη στιγμή ελπίζαμε ότι το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας δε θα αποτελούσε ποτέ αντικείμενο συμβιβασμού.

Διαβάστε επίσης:Οι αντιδράσεις στο Σκοπιανό τρόμαξαν το Μαξίμου-Τάζουν παροχές στη Β.Ελλάδα

«Βράζει» η Β. Ελλάδα για το Σκοπιανό – Οργή, θυμός και αγανάκτηση τα συναισθήματα των πολιτών