Σπύρος Μπιμπίλας: Το συγκινητικό αντίο στη φίλη του Χρύσα Σπηλιώτη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από αυτούς που αγωνιούσε για τη φίλη και συνάδελφό του Χρύσα Σπηλιώτη. Είναι από εκείνους που τώρα θρηνεί για το χαμός της.
«Αντίο αγαπημένη μου Χρύσα για πάντα.. Πόσο άδικα κ πόσο νωρίς χωριζόμαστε…Χάθηκες μαζί με τόσους άλλους Ελληνες τόσο απάνθρωπα….Σ ευχαριστώ για την αγάπη κ για την φιλία σου χρυσό μας κορίτσι….θα σου ξανατραγουδήσω το τραγούδι που σου λεγα στην Θαυμαστή Μπαλωματού του Λόρκα πριν 38 χρόνια….Πεταλούδα μικρή πεταλούδα χρυσή τι ψηλά που πετάς κι από κει μ αγαπάς…. κι έτσι έγινε….πέταξες ψηλά… Σ αγαπωωωωω», έγραψε στο instagram του ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία.

 

Αντίο αγαπημένη μου Χρύσα για πάντα.. Πόσο άδικα κ πόσο νωρις χωριζόμαστε…Χαθηκες μαζι με τόσους αλλους Ελληνες τοσο απανθρωπα….Σ ευχαριστω για την αγάπη κ για την φιλια σου χρυσό μας κορίτσι….θα σου ξανατραγουδησω το τραγούδι που σου λεγα στην Θαυμαστή Μπαλωματου του Λόρκα πριν 38 χρόνια….Πεταλούδα μικρή πεταλούδα χρυσή τι ψηλα που πετάς κι απο κει μ αγαπάς…. κι ετσι εγινε….πέταξες ψηλά… Σ αγαπωωωωω

A post shared by σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas) on

Διαβάστε, επίσης:Νεκρή η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη – Ταυτοποιήθηκε η σορός της