Δημόσια απάντηση της Ελένης Βαΐτσου στην ερώτηση: «Είσαι λίγο λεσβία;»

171

Η Ελένη Βαΐτσου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, που την έχουν φέρει από την περίοδο ήδη που πρωταγωνιστούσε στη σειρά πολύ κοντά στο κοινό της. Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της με τους θαυμαστές της, η ηθοποιός δέχθηκε και μία πολύ προσωπική ερώτηση.

«Είσαι λίγο λεσβία; Γιατί αν είσαι, καλά κάνεις, από περιέργεια ρωτάω», ήταν το μήνυμα που δέχτηκε η ηθοποιός που επέλεξε να μοιραστεί σε Insta Story για να απαντήσει δημόσια. «Είσαι λίγο αδιάκριτη και προκατειλημμένη; Γιατί αν είσαι, δεν κάνεις καθόλου καλά, απλά για να το συνειδητοποιήσεις το λέω», ήταν η απάντηση της Ελένης Βαΐτσου.

Ωστόσο ο διάλογος δεν τέλειωσε εκεί αφού στη συνέχεια έλαβε τα εξής μηνύματα: «Είσαι λίγο κομπλεξάρα και ψηλομύτα; Γιατί αν είσαι καθόλου καλά δεν κάνεις. Και από τη στιγμή που επιλέγεις να ανεβάζεις στο Instagram το 95% της ζωής σου είναι απόλυτα φυσικό να δέχεσαι τέτοιου είδους μηνύματα αγάπη μου, στην τελική αυτό αποζητάς. Προσοχή. Οπότε οκ, ασχολούμαστε μαζί σου». Η ηθοποιός απάντησε και πάλι δημόσια στα της ξεκαθαρίζοντας πώς «χωρίς να θέλω να σε ρίξω από τα σύννεφα στο ινσταγκραμ βλέπεις μόνο το 0,2% της ζωής μου, αλλά και το 100% της ζωής μου να έβλεπες η αδιακρισία λέγεται αδιακρισία».

Πηγή: ladylike.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοκτόνησε 43χρονη πετυχημένη τραγουδίστρια!

Πέθανε η Αρίθα Φράνκλιν, η «βασίλισσα της σόουλ»

Με μαγιό «κόλαση» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη… έκαψε το instagram (Εικόνα)