Εκτός Epsilon μετά από 5 χρόνια γνωστή δημοσιογράφος

Εκτός Αποκαλυπτικών και Epsilon βρέθηκε όπως ανέφερε με ανακοίνωσή της γνωστή δημοσιογράφος. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα για το μέλλον της στο σταθμό.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Τσόλκα, η οποία έκανε τη δική της ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Εκτός όμως της αποχώρησης από τον σταθμό, έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να επιστρέψει και στην τηλεόραση γενικότερα.

«Γνωρισα και ευτυχισμένους πανελίστες! Πέντε χρονια μετα τη συμμετοχη μου στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ έφτασε η ωρα της αποχώρησης. Στις δυο τελευταίες εκπομπές της χρονιάς δε θα σας πω αντίο, αλλά σας λεω απο εδω ευχαριστω για το ότι ήσασταν συνταξιδιώτες. Πότε με κριτικές, κάποτε με τρυφερόλογα και συχνά επικριτικά. Αν και ποτε δε λες ποτέ, θεωρώ πως η καθε μου εμφανιση στην τηλεοραση τελειωνει εδω. Και δεν θέλω αλλο και δεν με θελει αλλο. Σας φιλω, να προσεχετε και φιλιά στα αλλα παιδια στο σπίτι…

Σ.σ: Γωγώ, Ελπίδα, Νάνσυ, Γιώργο, Λάμπρο, Φαίη, Ευη, Σφοντίλω, λατρεμένη μου Βάσω, Αλίκη, Πάρη, ΑΕΚτζη, Αρη Λυχναρά, Δούκα της Νάξου, Μαράκι τετραπέρατο, Μένια, Χριστιάννα, Τζοαννα, υπεροχες, μικρο μου πολιτικομηχανικάκι – δηλαδή Μυρτούλι μου, καλιεργημένε μου Κύπριε Σταύρο, κυριε Γιαννη στο κυλικειο, εξαίσιε Αλεξανδρε με τη φωνάρα σου, Κωστάκη μου με τα μαλλια μερακλή, που με έκανες απο κασσίδα ανθρωπο, εσεις καλοπαιδια στην εισοδο, σε ολους μεγαλο ευχαριστω και παντα θα στε στη καρδια μου σε ενα ξεφωτο. Και τα πάμε ναι; Πάμε για άλλα και χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια… ΕΞΟΔΟΣ

Σ.σ 2: Και φυσικά τον Νάσαρο Γουμενίδη και την grande dame κυρία Χριστίνα και την Μάρτζυ μου, το πιο ωραιο κορίτσι…», έγραψε η δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτησή της.

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έλλη Κοκκίνου:«Περνούσα πολύ άσχημα σε αυτή τη συνεργασία»

Σάσα Σταμάτη – Παύλος Βαρδινογιάννης: Τί τρέχει μεταξύ τους; [pics]

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από τη Δευτέρα το βράδυ ο πρώην εμίρης του Κατάρ [picks]