Πέδρο Μαρτίνς: «Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη…»

Μπορεί ως προς το πρώτο ζητούμενο που είχε θέσει, να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του, να μην τα κατάφερε, ως προς το δεύτερο ζητούμενο όμως, που ήταν μια νίκη με ένα σκορ πρόκρισης, τα κατάφερε καλά κι έτσι η νίκη του Ολυμπαικού με 3-1 επί της Μπέρνλι στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τα play-off του Europa League, άφησε ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην συγκέντρωση των παικτών και στην αντίδραση που είχαν, κυρίως στο β’ ημίχρονο.

Είπε μεταξύ άλλων: «Είχαμε αντίπαλο μια αγγλική ομάδα που παίζει δυνατά, έχει καλή φυσική κατάσταση και σωστή οργάνωση. Εμείς έπρεπε να ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε υπομονή.

Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι, ενώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί και το πέναλτι στον Ποντένσε λίγο νωρίτερα. Αυτό, μας εμπόδισε να έχουμε το προβάδισμα στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, θελήσαμε να βγούμε συγκροτημένοι ψυχολογικά, να αποκτήσουμε τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Το καταφέραμε και έτσι προηγηθήκαμε και πήραμε τη νίκη. Όμως, δεν τελείωσε τίποτα, καθώς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι».

Και αναφερόμενος στην ρεβάνς πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι το δεύτερο ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Η Μπέρνλι θα είναι πιο δυνατή στην έδρα της και θα προσπαθήσει να παίξει πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Εμείς, θα πρέπει να προσέξουμε τα κενά, να δείξουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις».

Στον Ολυμπιακό υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις του Σλοβένου διαιτητή Σλάβκο Βίνσιτς. Ειδικά στο α’ ημίχρονο, ο εκνευρισμός των «ερυθρολεύκων» ήταν τέτοιος, που κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφυγε από την σουίτα και κατέβηκε στην φυσούνα, δίπλα στον πάγκο της ομάδας του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανηγυρικά στα play off o Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός στο δρόμο για τους ομίλους του Europa League

Μια ανάσα από την εκτόξευση στα αστέρια του Champions League βρίσκεται η ΑΕΚ