Τροχαίο με τρένο στη Φθιώτιδα: Μία νεκρή και δύο τραυματίες,στην περιοχή της Τιθορέας

Σήμερα το πρωί σοβαρό τροχαίο  στην παλιά εθνική οδό Λαμίας- Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα. Μια δασκάλα με το αυτοκίνητό της προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διερχόταν τρένο. Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, και οι τέσσερις επιβαίνοντες εργάζονταν ως καθηγητές στο Γυμνάσιο της περιοχής.Το δε τρένο για ένα χιλιόμετρο παρέσυρε το εν λόγω αυτοκίνητο.

Μία νεκρή και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τη σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου με διερχόμενο τρένο, στην περιοχή της Τιθορέας.

Το όχημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, παραβίασε τη φυλασσόμενη σιδηροδρομική διασταύρωση και συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το τρένο που διερχόταν.

Πρόκειται, όπως προείπαμε,  για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, καθώς υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 άτομα. Δυο γυναίκες και δυο άντρες. Οι δυο άντρες κατάφεραν να βγουν μετά τη σύγκρουση. Οι δυο γυναίκες παραμένουν εγκλωβισμένες, με τις ίδιες πηγές να θέλουν τη μια από τις δυο γυναίκες, σοβαρά τραυματισμένη.

Σημειώνεται ότι η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από τη νέα σιδηροδρομική γραμμή.

Διαβάστε, επίσης:Ρένα Δούρου:»το αντιπλημμυρικό έργο Αττική 2014-2020 στοχεύει στην προστασία της ζωής»