Σοκαριστικό και απάνθρωπο ντοκουμέντο: Αστυνομικοί κλοτσούν και σέρνουν τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο

Η ανθρώπινη ζωή για κάποια μερίδα πολιτών και αστυνομικών δεν έχει καμία αξία. Ο άτυχος Ζακ έπεσα θύμα ξυλοδαρμού και απίστευτης βιαιότητας τόσο από τον κοσμηματοπώλη και το περιβάλλον του, όσο και από αστυνομικούς. Η αλήθεια, όμως, δε μπορεί να συγκαλυφθεί.   Αυτόπτης μάρτυρας αποδεικνύει με ερασιτεχνικό βίντεο τον απάνθρωπο και βίαιο ξυλοδαρμό από τον κοσμηματοπώλη και το δεύτερο άντρα.

Ο 33χρονος είναι ακίνητος και μοιάζει να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ το κεφάλι του είναι γεμάτο αίματα. Τουλάχιστον οχτώ αστυνομικοί έχουν πέσει από πάνω του και προσπαθούν να του φορέσουν χειροπέδες. Του φωνάζουν, τον πατάνε, τον τραβάνε και ένας τον κλοτσάει, ενώ στη συνέχεια τον σέρνουν στο πεζοδρόμιο. Όλη αυτή την ώρα ο νεαρός δε φέρνει καμία αντίσταση. Ένας άλλος αστυνομικός εμφανίζεται να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι, το οποίο φέρεται να είναι το «πειστήριο», δηλαδή το μαχαίρι που υποτίθεται ότι κράδαινε ο Ζακ Κωστόπουλος και απειλούσε τον κόσμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» στην δικογραφία περιλαμβάνεται και η μαρτυρία υπαλλήλου καταστήματος κοντά στο κοσμηματοπωλείο, η οποία έχει ως εξής:

«Μεταξύ 14:20 και 14:40 είδα έναν άνδρα (τον Ζακ Κωστόπουλο) να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας μάλιστα μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει. Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί όπου δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Δεν ξέρω πως μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπά την πόρτα του κοσμηματοπωλείου», είπε στους αστυνομικούς ο μάρτυρας.

Τα βίντεο και ο άδικος θάνατος του Ζακ έχουν γεννήσει σοβαρά ερωτήματα για όσα διαδραματίστηκαν στην οδό Γλάδστωνος και η κοινή γνώμη πιστεύει πως ο κοσμηματοπώλης έπεσε στα μαλακά…

Το βίντεο είναι πολύ σκληρό και δε θα το αναπαράγουμε. Μπορείτε, όμως να το δείτε στο διαδίκτυο. 

Τα συμπεράσματα δικά σας! 

Διαβάστε, επίσης:Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στην διαδήλωση για τον θάνατο του Ζαχαρία Κωστόπουλου