Τρόμος στον Πειραιά: Ένοπλος ληστής χαράκωσε στο πρόσωπο 17χρονη

Ληστεία με την απειλή όπλου σημειώθηκε από ένα άτομο σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου στον κέντρο του Πειραιά. Ο δράστης ακινητοποίησε μία 17χρονη και αφού απέσπασε χρήματα και κοσμήματα τράπηκε σε φυγή.

Η μητέρα της 17χρονης, μιλώντας στο newsit.gr περιγράφει τις σκηνές τρόμου που έζησε η κόρη της. «Αυτός ήταν ανάστατος και γύρναγε πέρα – δώθε. Μετά παίρνει ένα σκουπόξυλο κι άρχισε να βαράει τους καθρέφτες. Μετά παίρνει ένα ποτήρι, το ‘σπασε και έκανε το παιδί μου έτσι (σ.σ. δείχνει ότι έβαλε το σπασμένο γυαλί στο μάγουλο της κοπέλας). Της έλεγε «πες μου πού είναι τα λεφτά, πες μου πού είναι τα λεφτά»», τονίζει.

Η γυναίκα συνεχίζει, λέγοντας πως η κόρη του έλεγε στον ληστή πως τα λεφτά ήταν στο ντουλάπι κι εκείνος της έλεγε: «Όχι αυτά τα βρήκα. Άλλα, άλλα και την έκανε έτσι και την γρατζούναγε»!

Η μητέρα της κοπέλας τονίζει ακόμη πως σύμφωνα με όσα άκουσε η κόρη της, ο άνδρας που μπούκαρε στο σπίτι για την ληστεία ήταν Έλληνας.

Η γυναίκα σημειώνει ακόμη πως η κοπέλα είχε γρατζουνιές στο πρόσωπο και λίγο αίμα, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο από την ληστεία. Μεταφέροντας τα λόγια της κόρης της, τονίζει: «Μόλις μπήκα, μόλις άνοιξα την πόρτα, ήταν αυτός με το όπλο και φορώντας κουκούλα. Μου λέει μπες μέσα και άφησε τα πράγματά σου. Μην τολμήσεις να φωνάξεις»!

Ληστεία και απειλή με όπλο στον Πειραιά – Το χρονικό

Ο δράστης μπήκε σε ένα σπίτι με σκοπό την ληστεία, έχοντας μάλιστα μαζί του κι ένα όπλο, στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 27.09.2018. Πρόκειται για διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Θεοχάρη.

Στο σπίτι βρισκόταν μια κοπέλα μόλις 17 ετών, η οποία μόλις είχε γυρίσει στο σπίτι από το σχολείο. Ο δράστης την απείλησε με το όπλο που κρατούσε και κατάφερε να αρπάξει 200 ευρώ, πριν γίνει καπνός.

Επίσης, κατάφερε να πάρει και κοσμήματα των οποίων η αξία αγγίζει τα 900 ευρώ.

Στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζαχαρία Κωστόπουλου

Δεν πέθανε από τα χτυπήματα – Γρίφος ο θάνατος του Ζαχαρία Κωστόπουλου (Βίντεο)

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στην διαδήλωση για τον θάνατο του Ζαχ. Κωστόπουλου