Η κίνηση στους αττικούς δρόμους, σήμερα 22 Οκτωβρίου

Η κίνηση είναι ιδιαιτέρως αυξημένη σήμερα, από πολύ νωρίς το πρωί, σχεδόν σ' όλο το λεκανοπέδιο. Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή και καλή διάθεση. Ψάξτε έναν ωραίο μουσικό σταθμό και ειδοποιήστε πως θα αργήσετε στα ραντεβού ή τη δουλειά σας.  

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται αυτήν την ώρα και στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας από το ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο παρατηρείται μεγάλη συμφόρηση από τη Μεταμόρφωση έως τη Λένορμαν.
Προβλήματα παρουσιάζονται αυτήν την ώρα στις Λεωφόρους Κηφισίας (στην άνοδό της από τη Ριζάρη μέχρι το ύψος της Αγίας Βαρβάρας. Στην κάθοδο από τον Φάρο μέχρι την Πλατεία Μαβίλη) και στη Μεσογείων (και στα δύο ρεύματα, από τον Χολαργό μέχρι τον κόμβο για Αλεξάνδρας).
Με δυσκολία κινούνται τα οχήματα στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου. Προβλήματα επίσης αυτήν την ώρα στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη) και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού.
Με δυσκολία επίσης η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος του Αγίου Κοσμά έως την Καλαμακίου (ρεύμα προς Πειραιά). Προβλήματα και στην Ηλιουπόλεως από το ύψος του Αγ. Δημητρίου μέχρι το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Μεγάλα προβλήματα αυτήν την ώρα και στο λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε, επίσης:Ο καιρός, σήμερα, 22 Οκτωβρίου