Συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

41

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στους νομούς Έβρου και Ροδόπης σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις διακίνησης συνολικά δεκατεσσάρων λαθρομεταναστών, στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, στην εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 40χρονο και μια 29χρονη, διότι μετέφεραν με αυτοκίνητο παράνομα, στην ενδοχώρα, πέντε μετανάστες.

Λίγες ώρες αργότερα, στον νομό Ροδόπης, συνοριοφύλακες στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής εντόπισαν ένα άλλο αυτοκίνητο να κινείται στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής. Ο οδηγός του, αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία, ανέπτυξε ταχύτητα. Κοντά στον οικισμό Βελκίου, οι αστυνομικοί βρήκαν το όχημα, το οποίο είχε εκτραπεί από τον δρόμο και ανατραπεί. Όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος οδηγός του μαζί με τον 26χρονο συνοδηγό μετέφεραν με το όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα, εννέα λαθρομετανάστες.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν οι δύο διακινητές και οι εννέα παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξαφνική αποβίβαση δεκάδων λαθρομεταναστών στην Χίο

Δράμα: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρια και τραυμάτισαν Έλληνα

Ανετράπη βαν που μετέφερε άνδρες λαθρομετανάστες στην Αλεξανδρούπολη