Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο μετά από αστυνομική επιχείρηση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισλαμιστής που σκότωσε τρεις ανθρώπους στην επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης, είναι νεκρός μετά από πυροβολισμούς.

Τουλάχιστον τρεις πυροβολισμοί ακούστηκαν απόψε στη συνοικία Λα Μεϊνό του Στρασβούργου, όπου είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του Σερίφ Σεκάτ, όπως ανέφερε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι άκουσε τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς ενώ ταυτόχρονα άκουγε και το ελικόπτερο της αστυνομίας που πετούσε από πάνω.

Νωρίτερα πάνοπλοι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες στη συνοικία Νεντόρφ του Στρασβούργου σήμερα, καθώς ήταν σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του ενόπλου, που σκότωσε τρεις ανθρώπους στην επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας αναπτύχθηκαν κατά μήκος ενός δρόμου, ορισμένοι με το δάκτυλο στη σκανδάλη, διεξάγοντας έρευνες σε σπίτια. Άλλοι αστυνομικοί όρισαν μια περίμετρο ασφαλείας στη συνοικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού το Στρασβούργο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς

Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο 

Ισλαμιστής με βαρύ ποινικό μητρώο ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο

Στρασβούργο: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη