Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα και επίσημα

Το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος, η οποία αναβλήθηκε, λόγω της επίθεσης από αγνώστους που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος.

Αυτή είναι η απόφαση που έλαβε σήμερα (28/12) το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας, το οποίο αποφάσισε επίσης η 16η αγωνιστική, η οποία είχε οριστεί για το τριήμερο 12-14/1 και με την οποία αρχίζει ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος, να μετατεθεί για το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου. Αυτή η πρόταση, την οποία στήριξε η Nova, αλλά και η ΕΡΤ, επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία, καθώς συγκέντρωσε την προτίμηση 13 ομάδων, την ώρα που Ολυμπιακός, Άρης και Πανιώνιος τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής της 16ης αγωνιστικής το τριήμερο 12-14/1 και της τέλεσης των αναμετρήσεων της 15ης ημέρας εμβόλιμα σε άλλη ημερομηνία.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναβλήθηκε η 15η αγωνιστική λόγω της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο