Πολάκης για Κουφοντίνα και τρομοκρατία: Τα ΜΜΕ της σαπίλας πουλάνε τρόμο

Ο κόσμος καίγεται και ο Καμμένος μιλά για τον καημό του με τις στρατιωτικές στολές

Το δικό του μοναχικό δρόμο της διαδικτυακής ασυδοσίας ακολουθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος για άλλη μία φορά μέσω Facebook προκαλεί αναφερόμενος στον Κουφοντίνα και την τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης προέβη σε μία ακόμη προσπάθεια υποβάθμισης ειδήσεων όπως η έκρηξη την Πέμπτη στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι καθώς και η χορήγηση εξαήμερης άδειας στον εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα κάνοντας λόγο για «ΜΜΕ της σαπίλας».

Αναλαμβάνοντας ρόλο… αρχισυντάκτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα ξημερώματα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 02:25 το βράδυ θέλησε να υποδείξει ποιες ειδήσεις πρέπει να προβάλλονται, ενώ την ίδια ώρα τάχθηκε υπέρ της αποφυλάκισης Κουφοντίνα.

Για τον κ. Πολάκη θα έπρεπε να προβάλλονται η πρόθεση της κυβέρνησης να αυξήσει τον κατώτατο μισθό ή η διανομή του κοινωνικού μερίσματος τα χρήματα για το οποίο προήλθαν από τις θυσίες όλων των φορολογουμένων προκειμένου να υπάρξουν τα θηριώδη πλεονάσματα.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη:
«ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, απλά δεν υπάρχουν για Σκαι ,σταρ, Αντενα και λοιπά ΜΜΕ της σαπίλας!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ για τις δηλώσεις Μπακογιάννη για Κουφοντίνα και την έκρηξη στην εκκλησία στο Κολωνάκι δεκάλεπτα και οχτάστηλα !!!!

Πουλάνε τρόμο και «δημοσκοπήσεις» μπας και βγάλουν τον Κυριάκο για να αρχίσει να ρέει το «αέρα» χρήμα…

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ.Το καλό δεν κρύβεται!!!»

Διαβάστε, επίσης:

Παπαδημούλης: «Σχέδιο αποσταθεροποίησης» η έκρηξη βόμβας έξω από τον Άγιο Διονύσιο