Νέα μεγάλη ζωή του Πετσίτη στην Κύπρο – Βρέθηκαν λεφτά στον λογαριασμό του στην Αθήνα

105

Μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας» εντοπίστηκαν σε λογαριασμούς του πολυπράγμονος Μανώλη Πετσίτη, μετά την εισαγγελική εντολή προς την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος για άνοιγμα των λογαριασμών του σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σύμφωνα με το Πρώτο ΘΕΜΑ της Κυριακής, τα χρήματα προέρχονται από κυπριακές εταιρείες, δεν αποδεικνύεται ωστόσο παροχή υπηρεσιών του «Μανόλο του Παππά» προς τις εταιρείες-τροφοδότες των λογαριασμών.

Να θυμίσουμε ότι ο Πετσίτης ότι ήταν συμμαθητής και “άνθρωπος” του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, έφτασε από σερβιτόρος, μέσα σε δύο χρόνια, να αποκτά εισοδήματα 200.000 ευρώ και προσπάθησε να μείνει “κάτω από τα ραντάρ”, “μεταναστεύοντας” στην Κύπρο.

Η νέα του ζωή εκεί έχει όλα τα στοιχεία της πολυτέλειας και της χλιδής, στην οποία συνήθισε να ζει τα τελευταία χρόνια το παιδί από την Καισαριανή.

Οι δρόμοι του, όμως, συναντώνται και πάλι με έναν «φίλο απ’ τα παλιά», τον Κύπριο δικηγόρο- ειδικό στις off shore, τον Α. Αρτεμίου, συνοδοιπόρο του Νίκου Παππά στο μυστηριώδες ταξίδι του στη Βενεζουέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε εισαγγελικό κλοιό βρίσκεται ήδη ο Μανώλης Πετσίτης, «βοηθός» του Νίκου Παππά

Συμμαθητής του Παππά ο Πετσίτης που αμείφθηκε με 200.000 ευρώ από Λαυρεντιάδη

Σάλος με το golden boy του Μαξίμου – Ζητούνται απαντήσεις για τις σχέσεις του με την κυβέρνηση