Στη φυλακή η μητέρα του βρέφους που κάηκε στη Βάρκιζα – Τι δήλωσε στην απολογία της

Δηλώνει κακοποιημένη και ζητεί βοήθεια

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η μητέρα του βρέφους που κάηκε στο διαμέρισμα της Βάρκιζας. Ο συνήγορός της ζήτησε να εξεταστεί η γυναίκα από ψυχίατρο, ώστε να κριθεί αν παραμείνει ή όχι στη φυλακή.

Δηλώνει κακοποιημένη και ζητεί βοήθεια. Παραδέχεται ότι έδενε το μωρό της και το άφηνε μόνο του επί ώρες, ωστόσο ζητεί δεύτερη γνώμη, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Περιγράφοντας τις ώρες της φρίκης φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια: “Προσπάθησα να μπω μέχρι το υπνοδωμάτιο, δεν μπορούσα καν να δω ούτε να αναπνεύσω από τους καπνούς, πνιγόμουν, ο χώρος ήταν απροσπέλαστος από τα τοξικά αέρια.

Θυμάμαι ότι κατέβηκα ουρλιάζοντας. Ο σύντροφός μου ήταν ακόμη από κάτω του ζήτησα βοήθεια, ανεβήκαμε πάλι αλλά ήταν αδύνατον και αυτός να παρέμβει”.

“Πολύ συχνά το άκουγα να κλαίει, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, το τάιζα, το κρατούσα, προσπαθούσα να το κοιμίσω, δεν σταματούσε, δεν ήμουν ικανή ούτε να το ηρεμήσω. Η οικία μου ήταν πολύ ακατάστατη και βρώμικη, τα παράθυρα τα ήθελα πάντα κλειστά, ντρεπόμουν γι αυτήν την άθλια κατάσταση και δεν ήθελα κανείς να μπαίνει μέσα, αλλά δεν μπορούσα να ασχοληθώ και με το θέμα αυτό” φέρεται να είπε μεταξύ άλλων η μητέρα.

Υποστήριξε ότι δέχθηκε μπούλινγκ από μικρό παιδί και ότι κακοποιήθηκε στις σχέσεις της.

Διαβάστε, επίσης:

Επίδομα παιδιού: Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα- τι να προσέξετε