Έξαλλος ο Παπαδάκης! “Ήταν και διευθυντής ειδήσεων σε κανάλι…”

Παπαδάκης

Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά από ένα κείμενο του Μανώλη Καψή. Σε αυτό, ο δημοσιογράφος κατηγορεί τον παρουσιαστή της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” ότι συμπράττει με τους τρομοκράτες.
Φυσικά, δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Παπαδάκη και απάντησε με έντονο ύφος.

Αυτή ήταν η ανάρτηση του Καψή στο capital.gr που εξόργισε τον Παπαδάκη είχε τίτλο: «Ο Φιλιππάκης, ο Παπαδάκης και οι άλλοι» και το επίμαχο απόσπασμα ανέφερε τα εξής:
«Ο πρώτος ήταν απροκάλυπτα χυδαίος. Ευχήθηκε να σκάσει βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα. (Και μετά είπε το απίθανο ότι δεν ήταν δημόσιο σχόλιο. Αυτό που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα!!! Αμετανόητος και ανόητος). Νομίζει ότι κάνει αντίσταση. Αντίσταση στα συμφέροντα, στις ελίτ και τους Γερμανούς. Και φυσικά στους γερμανοτσολιάδες. Είναι «χρυσαυγίτης», απλά δεν το ξέρει. Είναι παιδί της ρητορικής του μίσους και του διχασμού που έσπειραν οι Συριζαίοι και οι αγανακτισμένοι. Πως το έλεγαν τα παλικάρια; Ή εμείς ή αυτοί; Θα τους τελειώσουμε;

Ο δεύτερος είναι πιο πονηρός. Σχολίασε όμως ότι «κι εμείς δεν ζούμε καθημερινά μια τρομοκρατία;» Με αφορμή την επίθεση των τρομοκρατών στον Παπαδήμο. Η πολιτική στο ίδιο ζύγι με την ωμή βία. Ο συμψηφισμός. Γιατί φυσικά όταν υφίστασαι ασύμμετρη απειλή (τρομοκρατία) όλα τα μέσα αντίστασης είναι αποδεκτά (φάκελος βόμβα). Μία σου και μία μου… Έτσι δικαιολόγησε τη βία των τρομοκρατών και την σερβίρισε νομιμοποιημένη στο τραπέζι των τηλεθεατών. Πως το είπε και το άλλο; «Η ποσότητα ήταν μικρή, δεν ήθελαν να σκοτώσουν, να κάνουν θόρυβο ήθελαν.» Σιγά τ’ αυγά… δηλαδή.
Υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι δημοσιογράφοι. Άλλοι ακόμα πιο χυδαίοι, άλλοι ακόμα πιο πονηροί, όλοι όμως φορείς των ίδιων χρυσαυγίτικων απόψεων. Οπαδοί της «αντιμνημονιακής βίας» που ευλόγησε ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια».