Αιματηρή έκρηξη στο Μάντσεστερ! 22 νεκροί και 59 τραυματίες (φωτο)

22 νεκροί και 50 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από την βομβιστική επίθεση στην αγγλική πόλη του Μάντσεστερ όπου η διάσημη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε είχε συναυλία.
Μετά το τελευταίο τραγούδι και τον αποχαιρετισμό της νεαρής τραγουδίστριας, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην νεολαία, έγινε η έκρηξη. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, η έκρηξη έγινε στην είσοδο του σταδίου λίγο μετά τις 10:35 μ.μ (ώρα Ελλάδας 00:35) .
Τα αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως η επίθεση έγινε από καμικάζι αυτοκτονίας που έφτασε στη συναυλία χρησιμοποιώντας το Μετρό. Η βόμβα μέσα περιείχε καρφιά αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Όμως τα τραύματα των θυμάτων είναι παρόμοια με εκείνα που προκαλούνται από θραύσματα.
Ακόμη δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Η νεαρή τραγουδίστρια, 7 ώρες μετά την επίθεση σημείωσε στο Twitter πως είναι στεναχωρημένη, “Δεν έχω λέξεις” έγραψε χαρακτηριστικά.

Μία μάρτυρας δήλωσε ότι ένιωσε μια τεράστια έκρηξη ενώ έφευγε από το στάδιο, που ακολούθησαν ουρλιαχτά και ποδοβολητό από χιλιάδες άτομα εν φυγή από το κτίριο.«Προχωρούσαμε προς την έξοδο και όταν ήμασταν ακριβώς στην πόρτα υπήρξε μια τεράστια έκρηξη και όλοι άρχισαν να φωνάζουν», είπε η Κάθριν Μακ Φαρλέιν, στο πρακτορείο Reuters. «Η έκρηξη ήταν τεράστια, την ένιωθες στο στήθος σου. Υπήρξε χάος. Όλοι έτρεχαν και ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να ξεφύγουν», πρόσθεσε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγυρίζουν οι τζιχαντιστές για το χτύπημα στο Μάντσεστερ