Δημοσιογράφος της Liberation “έβγαλε μαχαίρια” για την Μπριζίτ Μακρόν

Την Μπριζίτ Μακρόν έχει βάλει στο στόχαστρο δημοσιογράφος της Liberation, Marcela Iacub. Σε ένα άρθρο της στην εφημερίδα ενώ επιφανειακά δεν λέει κάτι κακό, κάτω από τις γραμμές κάνει σκληρή κριτική στον νέο πρόεδρο της Γαλλίας.
Το γεγονός ότι προσπαθεί να θεωρητικοποιήσει την σχέση του με την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγο του και να την υπερασπίζεται σαν κάτι φυσικό την εξοργίζει.
Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες γραμμές αναφέρετε στα καθήκοντα της Πρώτης Κυρίας, τα οποία όπως αναφέρει η δημοσιογράφος η Μπριζίτ θα είναι ότι πρέπει για ένα ρόλο “γλάστρα”. Αφού ο επαγγελματικός της κύκλος έχει κλείσει η κ.Μακρόν θα ζήσει νέες εμπειρίες.
“Αλλά ο ρόλος της, λένε, θα τα υπερβαίνει αυτά. Εκείνη θα φροντίζει τον σύζυγό της, θα του δίνει την ισορροπία που θα έλειπε τραγικά χωρίς την παρουσία της. Να ένας ακόμη ρόλος που θα ήταν απαξιωτικός αν ήταν νεαρή γυναίκα η οποία θα έπρεπε να χτίσει την καριέρα της και να επιβιώσει επαγγελματικά με τις δικές της δυνάμεις. Ενώ στη δική της κατάσταση, δεν της λείπει τίποτα, δεν αποχωρίζεται κάτι -εκείνη έχει ήδη κάνει ένα επάγγελμα που την πάθιαζε σε όλη της τη ζωή-, οπότε θα μπορεί να διασκεδάζει απασχολούμενη με αυτόν τον νεαρό άντρα, γεμάτο ενέργεια και φιλοδοξία.
Και ενώ θα διασκεδάζει, θα προσφέρει και στον σύζυγό της κάτι που θα καθησυχάζει τους πάντες: ο λαός της Γαλλίας θα λέει ότι αν αυτός ο νεαρός άντρας, τον οποίο δεν γνωρίζει ακόμη, αποδεικνύει τόσο επιμονή με μια γυναίκα πολύ πιο μεγάλη από τον ίδιο, αυτό αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι πιστός, μπορεί να είναι επίμονος και μπορεί να υπόσχεται. Ο λαός θα σκεφτεί ότι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και όχι ένας κυνικός, ένας άνθρωπος της περιπέτειας” αναφέρει συγκεκριμένα.
Επίσης, αναφέρει πως η Μπριζίτ ήταν νεαρή, η σχέση της με τον Μακρόν δεν θα κρατούσε γιατί και αυτή θα ήταν στρεσαρισμένη από την δουλειά και θα είχε τύψεις αν δεν εργαζόταν. Κάτι το οποίο θα προκαλούσε καυγάδες και ζήλια. “Είναι ένας συμβισβασμός ανάμεσα στην οικογενειακή γαλήνη άλλων εποχών και την πιο ριζοσπαστική και μοντέρνα συντροφικότητα” αναφέρει η δημοσιογράφος για την Μπριζίτ, η οποία θα αφιερωθεί αποκλειστικά στην φροντίδα του συζύγου της.