“Εθνική Survivor”: Η έκπληξη του Σάκη και… η ήττα

εθνική survivor

Μια ακόμη έκπληξη περίμενε την “Εθνική Survivor” στο δεύτερο αγώνισμα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως αυτή την εβδομάδα κανένας από τις δυο ομάδες δεν θα χάσει παίκτη.
Συγκεκριμένα τόνισε πως λόγω των αγωνισμάτων φιλιάς, οι Διάσημοι και οι Μαχητές, δεν θα χρειαστεί αν περάσουν από το παιχνίδι ασυλίας και το συμβούλιο ψηφοφορίας αλλά και την αποχώρηση.

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: 0-2

Για ακόμη μια φορά οι Τούρκοι αναδείχθηκαν καλύτερη από την ελληνική ομάδα.
Η ημέρα “Φιλίας” όπως ονομάζεται από τους παρουσιαστές, ήταν χωρισμένη σε δυο αγωνίσματα, τα οποία έλαβαν χώρα σε δυο μέρες.
Την πρώτη μέρα, οι Έλληνες Survivor είδαν το καλό επίπεδο των Τούρκων παικτών. Μην ξεχνάμε ότι οι Τούρκοι βλέπουν Survivor τα τελευταία 8 με 10 χρόνια.
Το αγώνισμα λοιπόν, αυτό απαιτούσε γρηγοράδα και ευστοχία. Το ματς ήταν δύσκολα και άνισο μιας και οι Τούρκοι παίχτες δεν πιανόντουσαν.
Από την άλλη, οι Έλληνες φάνηκε να ξεπερνούν το πρώτο τους σοκ ,να κάνουν ξανά ματσαρίσματα κάτι που τους οδήγησε να ανατρέψουν το σκορ σε 7-9. Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να χάνει και να γίνεται το 7-10.

Την δέυτερη μέρα, έχοντας δει τους αντιπάλους και έχοντας αντιληφθεί τις δυνατοτητές τους, οι Έλληνες με αρχηγό τον Ντάνο έπεσαν στον στίβο μάχης.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποδείχθηκε πολύτιμος παίχτης μιας και έφερε στην ομάδα 7 νικές ενώ βοήθησε και σε άλλες μιας και το άθλημα ήταν ομαδικό.

Παρότι, παλέψανε σαν λιοντάρια, όπως έλεγε και ο Σάκης Τανιμανίδης, δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ματς. Το 9-10 με την ατυχία του Αγγελόπουλου στοίχισε σε όλη την ομάδα.
Οι μπηχτές και οι κατηγορίες – όπως γίνεται και στην χώρα μας μετά από κάποια ήττα – δεν άρχισαν να έρθουν. Πρώτη ξεκίνησε η Βαλαβάνη, βαζοντάς τα με τον Σπαλιάρα που ήθελε να παίξει. Ο Χρανιώτης διαφωνούσε λεγοντάς της πως μια φορά θα συνέβαινε αυτό και έπρεπε όλοι να αγωνιστούν ενώ εκείνη επέμενε πως πρέπει να κοιτάμε την ομάδα και μετά τον εγωισμό.
Από την άλλη πλευρά, ο Σπαλιάρας τα έβαλε με το Μάριο γιατί είπε κατά την διάρκεια των ματασρισμάτων να βγει και να μπει ο Βάσαλος.
Κάτι που έπρεπε εν τέλει να γίνει εξ αρχής, αφού ο Κωνσταντίνος έφερε μια κρίσιμη νίκη.