Η απίστευτη ατάκα της Περιστέρας Μπαζιάνα στην Κριστίν Λαγκάρντ για το ελληνικό χρέος

Το πρωθυπουργικό ζεύγος, ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα, επισκέφθηκαν πριν λίγο καιρό την Όπερα του Πεκίνου. Εκεί, η κ. Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζε της Real News, η κ.Μπαζιάνα της είπε πως είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Εκείνη αναρωτήθηκε με χιούμορ αν αυτό οφείλεται στα ψαρά της μαλλιά.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού απάντησε πως είναι όλα αυτά που κάνει γαι την Ελλάδα, που την κάνουν τόσο διάσημη. Η Κριστίν Λαγκάρντ αποκρίθηκε “Κρίμα! Να αλλάξω πολιτική τότε!”. Η ανταπάντηση της κ.Μπαζιάνα ήταν άμεση “Έχεις καιρό να αλλάξεις, μπορείς να κάνεις κάτι γαι το ελληνικό χρέος”.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κ.Μπαζιάνα προσκλήθηκε από την σύζυγο του προέδρου της Τουρκίας, Εμινέ Ερντογάν στην Σμύρνη, αλλά η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα απάντησε πως θα ήταν καλύτερα το ζεύγος Ερντογάν να έρθει στην Ελλάδα.
Φυσικά, μαζί με τις υπόλοιπες συζύγους των ηγετών επισκέφθηκαν την Απαγορευμένη Πόλη ενώ η κ.Μπαζιάνα συναντήθηκε και με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Τηλεπικοινωνιών, όπου το κύριο θέμα συζήτησης ήταν το ενδεχόμενο ανταλλαγής φοιτητών με το πανεπιστήμιο της ίδιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: τοκουμέντο – 1,2 εκατ. συνταξιούχοι ζουν με λιγότερα από 500 ευρώ! (φωτο)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Και οι φτωχοί… φτωχότεροι! Ποια επιδόματα «κόβουν» άμεσα

ΕΠΙΣΗΣ: Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού: Αν μας ζητηθεί εμείς θα κάνουμε…