Η μαρτυρία που “καίει” τον αγγειοχειρούργο – Τι κατέθεσε για τον φόνο της 36χρονης

Για την ημέρα της δολοφονίας της 36χρονης κατέθεσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, στην αστυνομία. Όπως ανέφερε πως είδε τον κατηγορούμενο να κυκλοφορεί στους δρόμους του νοσοκομείου σπρώχνοντας ένα καρότσι-καλάθι για τα άπλυτα, από αυτά που χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες.
Ο ίδιος είπε πως του προκάλεσε εντύπωση, η κίνηση αυτή αλλά ο κατηγορούμενος κινήθηκε γρήγορα και χάθηκε από το οπτικό του πεδίο.
Η μαρτυρία αυτή, σύμφωνα με το τοπικό site seleo.gr, δεν έχει διαβιβαστεί στην ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση.
Παρότι, η νέα μαρτυρία “καίει” τον αγγειοχειρούργο, αυτός συνεχίζει να είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Διαβατών και να αρνείται τα πάντα.
Στο αμάξι, ο αποθηκευτικός χώρος φαίνεται να είχε πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.
Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, στο άψυχο κορμί της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε και δεύτερη ουσία.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, εκτός από την προποφόλη, η ουσία που βρέθηκε στο κορμί της είναι σκληρό ναρκωτικό φάρμακο, το fantanyl. Αυτό είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40 με 50 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη.
Το συγκεκριμένο φάρμακο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς οι σκληρυντικές ενέσεις για τις οποίες πήγε να κάνει η 36χρονη, δεν απαιτείται η χορήγηση αυτού του κοκτέιλ των φαρμάκων. Ενώ παράλληλα, υποστηρίζει πως αυτό το φάρμακο καταδεικνύει την αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαρισμένοι οι Ουκρανοί από έκρηξη… σωλήνας υδροδότησης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγνωστα κατά 80% τα αίτια των εκ γενετής ελαττωμάτων των μωρών

ΑΚΟΜΗ: Επίθεση σε υπ.Εργασίας και Eurobank: Υποψίες για συνεργούς της Ρούπα