Ο Τραμπ ξαναχτυπά: Ο διευθυντής του FBI έμαθε ότι απολύθηκε… από την τηλεόραση!

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να κάνει ότι θέλει και όπως το θέλει. Και φυσικά, δεν τον νοιάζει καθόλου. Ο χαμένος αυτή την φορά, δεν είναι άλλος από τον διευθυντή του FBI, ο οποίος έμαθε πριν πάρει την επιστολή της απόλυσής του από τον Τραμπ, έμαθε τα μαντάτα από την τηλεόραση.

Σύμφωνα με το CNN, που επικαλείται πηγές, ο διευθυντής του FBI ήταν σε σύσκευψη με πράκτορες στο Λος Άντζελες όταν είδε στην τηλεόραση να μεταδίδεται η πληροφορία πως απολύθηκε, μετά από εισηγήσεις του υπουργοΎ Δικαιοσύνης και του αναπληρωτή γενικού εισαγγελέα.

Στην αρχή φυσικά, νόμιζε πως ήταν αστείο και έκανε πλάκα με του ςυπόλοιπους που ήταν στο ίδιοδωμάτιο με τον Κόμεϊ. Όταν όμως έμαθαν ότι είναι αλήθεια “πάγωσαν”.
Σε επιστολή του στον Κόμεϊ που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ αναφέρει πως “παρότι εκτιμώ ιδιαίτερα την ενημέρωσή μου από εσάς τρείς ξεχωριστές φορές ότι δεν υπόκειμαι σε έρευνα, ωστόσο συμφωνώ με την κρίση του υπουργείου Δικαιοσύνης ότι δεν είστε σε θέση να ηγηθείτε αποτελεσματικά της Υπηρεσίας και σας απαλλάσσω από τα καθήκοντά σας και αποχωρείτε από τη θέση σας άμεσα. Είναι απαραίτητο να βρούμε νέα ηγεσία για το FBI που να επαναφέρει τη δημόσια εμπιστοσύνη και πίστη στη ζωτικής σημασίας αποστολής του, της επιβολής του νόμου”.