Νέα προειδοποίηση από Anonymous: Έρχεται ο Γ’παγκόσμιος

ANONYMOUS

Οι Anonymous κάνουν πάλι λόγο για τις παγκόσμιες δυνάμεις που βρίσκονται πάλι σε παγκόσμια σύγκρουση και που θα οδηγήσουν σε εμφύλια σύρραξη.

Η οργάνωση δημοσίευσε ένα βίντεο το Σάββατο με τίτλο «Ετοιμάζονται για αυτό που έρχεται (WW3 2017-2018)» στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

Στο επτάλεπτο αυτό κλιπ, ένας άντρας που φοράει μαύρο μανδύα και τη μάσκα του Guy Fawkes ακούγεται μέσω μιας ψηφιακής φωνής που εξηγεί πώς οι ενέργειες των εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας, που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας, υποδηλώνουν ότι ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων είναι ορατός στον ορίζοντα.

«Σιγά-σιγά όλα τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται, βλέποντας την κάθε χώρα να μετακινεί στρατηγικά τα κομμάτια στη θέση τους. Σε αντίθεση με τους παλαιότερους παγκοσμίους πολέμους, αν και προφανώς θα υπάρξουν στρατιωτικά στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα να είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ο πολίτης θα είναι ο τελευταίος που θα γνωρίζει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των Anonymous.

Ποιοι είναι οι Anonymous;

Οι Ανώνυμοι ή αλλιώς Ανώνυμους είναι μια ομάδα χάκερς. Ιδρύθηκε το 2003 και αρχικά έδινε στην δημοσιότητα διάφορες εικόνες που αλλιώς αποκαλούνται internet memes. Τα μέλη της ομάδας, από την ημέρα της ίδρυσης τους, δεν χρησιμοποιούσαν τα αληθινά τους ονόματα, αλλά ψευδώνυμα, ώστε παραμείνουν ανώνυμοι. Κάποια στιγμή η ιστοσελίδα του 4chan απέκτησε αρκετή φήμη εξαιτίας διάφορων media, αλλά και όχι μόνο, καθώς και οι εφημερίδες όπως η The Guardian την είχε αναφέρει.