Νέα φωτογραφία του μακελάρη του Μάντσεστερ -Η μπλε βαλίτσα

μακελάρη

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αστυνομικές αρχές μια νέα φωτογραφία του μακελάρη του Μάντσεστερ, Σαλμάν Αμπέντι. Η αστυνομία έχει εντείνει τις έρευνες έτσι ώστε να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ολοκληρώσει το “παζλ” της υπόθεσης.
Η νέα φωτογραφία δείχνει τον 22χρονο με καπέλο και μπουφάν, να κρατάει μια μεγάλη μπλε ταξιδιωτική βαλίτσα. Αυτή τη στιγμή οι αρχές αναζητούν αυτή ακριβώς την βαλίτσα.
Η φωτογραφία αυτή έχει ληφθεί την ημέρα της επίθεσης και η αστυνομία έχει ήδη ζητήσει από τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν μαζί της. Αν και δεν θεωρεί πως σχετίζεται να εκρηκτικά, κάλεσε τους πολίτες να μην την πλησιάσουν αν κάπου την εντοπίσουν. Απλώς θα πρέπει να καλέσουν τις αρχές.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Συνεχίζουμε να εξετάζουμε τις τελευταίες κινήσεις του Σαλμάν Αμπέντι και μας ενδιαφέρει κυρίως το πού βρισκόταν μεταξύ 18- και 22 Μαΐου 2017», ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ρας Τζάκσον, αστυνομικός διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Βορειοδυτικής Βρετανίας. «Πιστεύουμε ότι ο Αμπέντι είχε στην κατοχή του αυτήν τη βαλίτσα τις ημέρες που προηγήθηκαν της επίθεσης στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου. Θέλω να τονίσω ότι αυτό είναι άλλο αντικείμενο από εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος στο Λονδίνο! Εκκενώθηκε θέατρο μετά από τηλεφώνημα