Ο χειρούργος του Παπαδήμου περιγράφει τις πρώτες του στιγμές στο νοσοκομείο

χειρούργος Παπαδήμος

Ο χειρούργος του Λουκά Παπαδήμου περιγράφει τις πρώτες στιγμές , όταν ο τέως πρωθυπουργός τραυματισμένος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Ο χειρούργος μιλώντας στην κάμερα του Alpha για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων περιέγραψε συγκεκριμένα:

«Δεν μπορούσε να πει πολλά. Έτρεμε. Ήταν σοκαρισμένος. Αμέσως τρέξαμε στα εξωτερικά ιατρεία και τον είδαμε στο φορείο. Ήταν γεμάτος αίματα. Αντιμετωπίσαμε τα τραύματα για να σταματήσουμε την αιμορραγία. Ελέγξαμε την αναπνοή του, τα ζωτικά του σημεία. Πήραμε εξετάσεις αίματος και στη συνέχεια κανονίσαμε να γίνει μια επείγουσα αξονική τομογραφία».

Φυσικά, τόνισε πως ήταν προετοιμασμένοι για κάθε πιθανό σενάριο, ακόμη και το χειρότερο, το οποίο θα ήταν  να υπάρχει μια ενδοκοιλιακή αιμορραγία.

Παρά το σοκ που είχε υποστεί, ο πρώην πρωθυπουργός απορούσε πώς συνέβη η έκρηξη. «Πώς συνέβη αυτό; Αφού ο φάκελος είχε ελεγχθεί δύο φορές» είπε στον χειρουργό του το πρωί της Παρασκευής στη ΜΕΘ.

 

Όσον αφορά την ανάρρωση του δήλωσε πως «πλέον, είναι πολύ πιο ήρεμος και ομιλητικός, το πρόσωπό του λάμπει, αλλά παραμένει προβληματισμένος για την πορεία της υγείας του. Δεν φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα εκτός από το μηρό όπου είχε βαθύ τραυματισμό αι αυτό μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες νοσηλείας και περιποίησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Σοκ για τον Παπαδήμο! Τραυματίστηκε από έκρηξη στο αυτοκινητό του

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκδηλώσεις λατρείας για τον Ομπάμα – Η σπόντα στον Τραμπ

ΑΚΟΜΗ: Σφορδή κριτική Μητσοτάκη – Αυτή δεν είναι κυβέρνηση είναι….