Πέθανε στα 89 του ο Ρότζερ Μουρ – Το μήνυμα της οικογένειάς τους

Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, Ρότζερ Μουρ, “έφυγε” μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.
Ο εμβληματικός ηθοποιός είχε συμμετάσχει στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ αλλά και της τηλεοπτικής σειράς “Ο Άγιος” στην οποία υποδυόταν τον πράκτορα Σάιμον Τέμπλαρ. Ήταν πρέσβης της Unicef ενώ έχει συμμετάσχει και σε βίντεο της PETA.
Αγάπησε τις γυναίκες και παντρεύτηκε τέσσερις φορές. Σε ηλικία των 19 ετών, παντρεύτηκε μια συμφοιτητριά του, την Ντορν Βαν Στάυν,η οποία ήταν 6 χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν. Το 1952 γνώρισε και ερωτεύτηκε την Ουαλλή τραγουδίστρια Ντόροθυ Σκουάιρς, η οποία τον περνούσε κατά 13 χρόνια. Χώρισε το 1953 την Βαν Στάυν και παντρεύτηκε την Σκουάιρς. Οι εντάσεις και η απιστία του Μουρ, οδήγησαν τον νεαρό στο διαζύγιο. Στα μετέπειτα χρόνια, του έστειλε πολλές μηνύσεις αλλά ο Μουρ πλήρωσε το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε όταν είχε καρκίνο το 1996 μέχρι το θανατό της.
Το 1961, στην ταινία “Η αρπαγή των γυναικών των Σαβίνων” επέλεξε να εγκαταλείψει την Σκουάιρς γαι την ηθοποιό Λουίζα Ματτιόλι. Οι δυο τους έμεναν μαζί μέχρι το 1969, όπου μετά από 7 χρόνια διάσταση πήρε διαζύγιο. Το 1969 έγινε ο γάμος τους και μαζί απέκτησαν τρια παιδιά, την Ντέμπορα, τον Τζέφρεϋ και τον Κριστιάν. Το 1993 έπεσαν τίτλοι τέλους στην σχέση τους, όταν ο Μουρ σύναψε σχέση με την Σκανδιναβή, Κριστίνα Θόλστρουπ. Την ίδια χρονιά έπασχε από καρκίνο του προστάτη. Η εμπειρία αυτή τον οδήγησε, όπως είχε πει, στο να επαναξιολογήσει τη ζωή και το γάμο του. Το διαζύγιο με την Ματτιόλι βγήκε το 2000, μετά από διακανονισμό ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών. Το 2002 παντρεύτηκε την Θόλστρουπ.
Στον επίσημο λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter αναρτήθηκε μήνυμα το οποίο αναφέρει πως ο Σερ Ρότζερ Μουρ έφυγε από την ζωή.

Η ανακοίνωση για τον θάνατό του