Σκάνδαλο Κίρχνερ! Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους στην Ελλάδα

Κίρχνερ

Η πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ έχει παραπεμθεί στη Δικαιοσύνη για μια σειρά από σκάνδαλα όπως ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συμφωνίες ασυμβίβαστες με το αξίωμά της. Αυτό οδήγησε στην απόφαση να της απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα.
Όμως, για να έρθει στην Αθήνα ως προσκεκλημένη του ΣΥΡΙΖΑ, η Κίρχνερ πήρε ειδική άδεια, καταβάλλοντας εγγύηση αλλά και την υποχρέωση να δηλώσει το ξενοδοχείο που θα έμεινε.
Τα ΜΜΕ της Αργεντινής είχαν ενημερωθεί μετά από δήλωση της ίδιας στον δικαστή Κλαούντιο Μπονάδιο, ότι για όσο μείνει στην Ελλάδα θα διαμένει στο ‘King George”.
Έτσι, μάταια οι δημοσιογράφοι την περίμεναν απέξω, μιας και αυτή θα έμεινε στο «St George Lycabettus».
Αυτό προκάλεσε την οργή των δημοσιογράφων που την έψαχναν. Χαρακτηριστικά η Μαρίνα Αρτούσα γράφει πως στο kIng George δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο το όνομα της πρώην προέδρου.
Αυτό που πρόδωσε την μυστική της τοποθεσία ήταν μια φωτογραφία με την συνεργατιδά της Ντελφίνα Ρόσσι με ένα ποστ στο instagram όπου έγραφε
“Ευκαιρίες ζωής, μοναδική! Ευχαριστώ την Κριστίνα Κίρχνερ που συνεχίζει να εμπνέει τη χώρα και να οδηγεί κάθε κίνησή μας”.
Όπως φαίνεται, η φωτογραφία έχει τραβηχθεί από ένα ψηλό σημείο του «St George Lycabettus» είτε από δωμάτιο είτε από το roof garden.
Φυσικά πολλά ερωτήματα είναι ανοιχτά μιας και κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα γιατί καταπάτησε τις αποφάσεις. Μπορεί βέβαια να είχε ενημερώσει τον δικαστή για να μην την κυνηγούν οι δημοσιογράφοι.