Στο πλευρό του γαμπρού ο Τραμπ – “Τον εμπιστεύομαι…”

Στο πλευρό του γαμπρού του έσπευσε να σταθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά από τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει γίνει στόχαστρο της έρευνας επειδή πρότεινε στον Ρώσο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον, Σεργκέι Κίσλιακ, τη δημιουργία ένας μυστικού διαύλου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολιάζοντας τις αρετές του γαμπρού του Τζάρεντ Κούσνερ, την δήλωση του οποίου δημοσίευσε χθες η “The New York Times”.
Συγκεκριμένα σχολίασε: «Ο Τζάρεντ κάνει ουσιαστική δουλειά για την χώρα. Του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Έχει το σεβασμό όλων κι εργάζεται για την υλοποίηση προγραμμάτων που θα εξοικονομήσουν δισεκατομμύρια δολάρια για την χώρα μας. Επιπρόσθετα και ίσως πιο ουσιαστικά, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος»

Ενώ με μια σειρά από tweets ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε πως οι “διαρροές” από τον Λευκό Οίκο είναι “κατασκευασμένες ειδήσεις”.
Μετά την επιστροφή του Αμερικανού προέδρου στην Ουάσιγκτον από την πρώτη εννιαήμερη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, το Βατικανό, τις Βρυξέλλες και την Σικελία, ο Λευκός Οίκος βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με το ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με πιθανούς προεκλογικούς δεσμούς του Τραμπ με την Ρωσία.

Την υπόθεση αυτή διερευνούν το FBI, το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά και αρμόδιες επιτροπές του αμερικανικού Κογκρέσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Ευρώπη είναι η απάντηση» – Ο Σούλτς συμφωνεί με την Μέρκελ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πως πέρασε από τον έλεγχο το τρομοδέμα – Υπήρχε κενό ασφαλείας στη Βουλή

ΑΚΟΜΗ: Τραγικό τέλος! Ζευγάρι τουριστών πνίγηκε στο Ηράκλειο