Το τρίτο παιδί της Κιμ θα το γεννήσει…. μια από τις αδερφές της!

Στο νέο επεισόδιο Keeping up with the Kardashians, η δεύτερη και πιο διάσημη κόρη της οικογένειας, Κιμ, φαίνεται να ζητάει από τις δυο αδερφές της, Κόρτνεϊ και Χλοϊ, να γίνουν παρένθετες μητέρες.

Η γνωστή τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν είναι παντρεμένη με τον ράπερ , Κάνιε Γουεστ και έχουν μαζί δυο παιδιά, την Νόρθ και τον Σειντ. Σε παλαιότερη συνεντευξή της, η Κιμ είχε δηλώσει πως θέλει πολλά παιδιά, μιας και η ίδια έχει μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια.
Έχει συνολικά 9 αδέρφια.
Η Κιμ στις δυο γέννες της είχε κάποιες επιπλοκές με αποτέλεσμα οι γιατροί να της πουν πως δεν είναι σε θέση να κάνει άλλο παιδί μιας και πάσχει από τη νόσο placenta accreta. Δηλαδή τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας.
Τα ξένα δημοσιεύματα, επίσης αναφέρουν πως έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση όμως ήταν ανεπιτυχής.
Η ίδια λέει στην κάμερα του τηλεοπτικού ριάλιτι που συμμετέχει: «Δεν εγκαταλείπω το όνειρο ενός τρίτου παιδιού. Όπως θα δείτε και στο ριάλιτι έχω ζητήσει από τις αδερφές μου Kourtney και Khloe να με βοηθήσουν. Τις έχω παρακαλέσει να γίνουν παρένθετες μητέρες για μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα μαχαίρια Φουρθιώτης και Καρβέλας: Ο άγριος καβγάς στο Star Academy