Χαλαρή η βασιλική οικογένεια – Τι δείχνουν οι φωτογραφίες τους

Μια πολύ διαφορετική και χαλαρή φωτογράφιση έκανε,η βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ αλλά και τα δύο τους παιδιά. Φυσικά, δεν έλειπε και ο σκύλος του ο Λούπο.

Για το περιοδικό GQ πόζαραν ανέμελα η τετραμελής οικογένεια στο σπίτι τους στο Νόρφολκ, στο βασιλικό κτήμα του Σάντριχαμ.
Ενώ στη συνέχεια πόζαρε μόνος του ο δεύτερος του βασιλικού θρόνου, πρίγκιπας Γουλίαμ, για τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο Νόρμα Τζιν Ρόι.
Οι ειδικοί γλώσσας του σώματος φαίνεται να έκαναν πάλι τις αναλύσεις τους.

Η Λουίζ Μάχλερ μιλώντας στο News Corp δήλωσε πως ο Γουίλιαμ ήταν πολύ σέξι αλλά απεικονίζονταν ως ο κύριος της κυρίας.

“Δεν ήταν βασιλικό λουκ. Ήταν κάζουαλ και πολύ σέξι. Ενώ δεν έσπασε τα βασιλικά πρωτόκολλα, υιοθέτησε ένα λουκ που τον έκανε να μοιάζει πολύ κάζουαλ, ελκυστικό και προσιτό. Επίσης, ο τίτλος ”Ένας πρίγκιπας στα καλύτερά του” αφήνει… υπονοούμενα. Είναι παντρεμένος, αλλά δεν φοράει βέρα, οπότε κλείνει το μάτι στις κυρίες που βλέπουν τη φωτογραφία”.

Αναλύοντας το πρόσωπό του η Μάλερ αναφέρει πως ο Γουίλιαμ είναι ανοιχτό πνεύμα και έτοιμος να αποκαλυφθεί και να μιλήσει.
Τα χέρια του τα έχει σε σημείο που δείχνει πως είναι προσιτός μιας και δεν έχει σφιγμένες γροθιές και δεν βρίσκεται σε άμυνα.
Οσο για το γιακά του σακακιού, η Μάλερ εκτιμά ότι είναι επίτηδες σηκωμένος για να μην φαίνεται… τέλειος. Το μπλε χρώμα του σακακιού δείχνει, ακόμη, έναν άνδρα αρρενωπό, χωρίς, όμως, να είναι επιθετικός.

Η συνέντευξη του πρίγκιπα:
«Μου πήρε 20 χρόνια να το ξεπεράσω, να φθάσω σε αυτό το στάδιο που είμαι σήμερα. Ακόμη μου είναι δύσκολο, κάποιες στιγμές γινόταν πολύ ωμό. Δεν ήταν σαν τον πένθος άλλων ανθρώπων, γιατί εν προκειμένω όλοι ήξεραν τα πάντα, ήξεραν την ιστορία, γνώριζαν την ίδια» είπε ο πρίγκιπας ενώ τόνισε πως θα ήθελε να είχε γνωρίσει την Κέιτ, να του δώσει συμβουλές και να δεί τα εγγόνια της. “Το σοκ είναι το σημαντικότερο και ακόμη το αισθάνομαι, 20 χρόνια μετά. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το σοκ δεν μπορεί να διαρκέσει τόσο πολύ, αλλά διαρκεί. Είναι μια στιγμή ηλεκτροσόκ και δεν σε αφήνει ποτέ, πρέπει απλά να μάθεις να την αντιμετωπίζεις” αναφέρει για το σοκ που τον πιάνει κάθε φορά που αναφέρεται σε εκείνη.

Μιλώντας για τη σημερινή του οικογένεια ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξομολογείται: «Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρίς τη σταθερότητα που μου προσφέρει η οικογένειά μου. Η σταθερότητα στο σπίτι είναι σημαντική για μένα. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου σε ένα ευτυχισμένο, σταθερό, ασφαλή κόσμο. Και αυτό είναι προτεραιότητα και για τους δυο μας, την Κέιτ και εμένα. Θέλω ο Τζορτζ να μεγαλώσει σε ένα πραγματικό, ζωντανό περιβάλλον, δεν θέλω να μεγαλώσει πίσω από τους τοίχους του παλατιού, πρέπει να βγει έξω. Θα παλέψω για να έχουν μια κανονική ζωή».