Μυστήρια πράγματα – Άγνωστοι διέρρηξαν το νοσοκομείο Άγιο Σάββα δίπλα στη ΓΑΔΑ

ΓΑΔΑ αγιος σαββας - ληστεία

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου του Αγίου Σάββα, που είναι δίπλα στη ΓΑΔΑ, βρέθηκαν απέναντι σε ένα απίστευτο θέαμα όταν μπήκαν την Δευτέρα το πρωί στο νοσοκομείο. Άγνωστοι είχαν εισβάλλει στην γαστρεντρολογική και πνευμονολογική κλινική.
Αυτές οι δυο βρίσκονται στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτηρίου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κτήριο της ΓΑΔΑ επίτ ης Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Όπως μετέδωσε οι ΣΚΑΪ, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν εξαρτήματα για κολονοσκοπήσεις και γαστροσκοπήσεις αλλά και βρογχοσκόπια.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της σήμανσης συλλέγιουν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες. Καμία ύποπτη κίνηση δεν εντόπισε όπως φαίνεται ο υπεύθυνος βάρδιας της εταιρείας security που έχει αναλάβει τη φύλαξη του νοσοκομείου, κατά την τελευταία του περιπολία γύρω στις 2:30 με 3.
Ωστόσο ακολούθησε μια μεγάλη διαρροή σε αγωγό στο υπόγειο του νοσοκομείου κοντά στο χώρο που βρίσκεται το φαρμακείο και όλες οι δυνάμεις ασφαλείας μετακινήθηκαν εκεί προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη καταστροφή στα σκευάσματα.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν η συγκεκριμένη βλάβη ήταν αντιπερισπασμός των διαρρηκτών ή αν επρόκειτο για μια συγκυρία που εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες.