“Πέθανε στα χέρια μου”: Παραδέχτηκε ο γιατρός το θάνατο της 36χρονης Ντιάνας

Ντιάνα

Σχεδόν δυο μήνες μετά το θάνατο της 36χρονης Ντιάνας κατά τη διάρκεια της επέμβασης ρουτίνας στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, ο κατηγορούμενος γιατρός ομολόγησε πως η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε στα χέρια του.

Κάνοντας στροφή 180 από τα όσα είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, ο γιατρός, που οδηγήθηκε την Τετάρτη 28/06 στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραδέχτηκε ότι η Ντιάνα πέθανε στα χέρια του, αλλά επέμεινε πως πρόκειται για ιατρικό λάθος κι όχι για δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το dailythess.gr, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι η 36χρονη πέθανε κατά τη διάρκεια της εγχείρησης που της έκανε ο ίδιος, αλλά απέδωσε το θάνατό της στο φάρμακο για την αναισθησία που της είχε χορηγηθεί.

Για να δικαιολογήσει το γεγονός πως στη συνέχεια πήρε το άψυχο σώμα της από το νοσοκομείο και με το αυτοκίνητό του το μετέφερε και το πέταξε σε χαράδρα στην περιοχή Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, είπε πως το έκανε γιατί φοβήθηκε. Υποστήριξε πως λειτούργησε υπό καθεστώς φόβου εξαιτίας του θανάτου της ασθενούς.

Μετά την αλλαγή της στάσης του, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει τώρα ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από την πρώτη στιγμή όχι μόνο υποστήριζε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση, αλλά και ότι δεν είχε συναντήσει καν την 36χρονη πριν από την εξαφάνισή της.

Μετά τη συμπληρωματική του απολογία, ο γιατρός οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές.

Πηγή: dailythess.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στα Τρίκαλα – Τέρατα κλείδωσαν και βίαζαν διαδοχικά σε διαμέρισμα 14χρονο κορίτσι – Όλοι στη φυλακή!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάνα Φύσσα: «Η επίθεση στον Παύλο ήταν στοχευμένη – Αστυνομία και Χρυσή Αυγή είναι ένα»

ΑΚΟΜΑ: Απαγορεύει τη συγκέντρωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια ο Τόσκας!