Σούπερ τρολάρισμα – Ψιλό-γαζί η Ιβάνκα Τραμπ στα social media

Τρολάρισμα

Την Ιβάνκα Τραμπ φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα το περιοδικό “US Weekly”, με την φωτογραφία της «πρώτης κόρης» να συνοδεύει με μια άκρως αντιφατική λεζάντα που πυροδότησε ένα ντόμινο ειρωνικών/αστείων “τιτιβισμάτων”.

«Η Ιβάνκα παίρνει θέση: Γιατί διαφωνώ με τον πατέρα μου», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που αφορά την κόρη του προέδρου της Αμερικής και η λεζάντα που τον συνοδεύει λέει το εξής: «Ισορροπώντας τις προσωπικές της πεποιθήσεις με την αγάπη και την αφοσίωση στον πατέρα της, η κόρη του προέδρου πάντα θα μάχεται για τα πιστεύω της».

Τρολάρισμα02

Και ύστερα ήρθε, για άλλη μια φορά, το Twitter και τα ισοπέδωσε όλα αφού οι χρήστες, με το hashtag #whyidisagreewithmydad, άρχισαν να ανεβάζουν εικόνες από διάσημους χαρακτήρες από ταινίες και σειρές, περσόνες, καρτούν, πολιτικούς ηγέτες που έχουν θέματα με τον πατέρα τους, συνοδευόμενες, φυσικά, από απίστευτες δόσεις ειρωνείας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως, πρόσφατα, η Ιβάνκα Τραμπ, δέχτηκε αρνητική κριτική για το γεγονός ότι έμεινε αμέτοχη και δεν πήρε δημόσια θέση εναντίον του πατέρα της σχετικά με ζητήματα που η ίδια έχει υποστηρίξει στο παρελθόν, όπως η απόφαση του Προέδρου να μην συμπεριληφθεί η Αμερική στη συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.

Σύμφωνα με τις πηγές του “US Weekly”, ενώ ήταν απογοητευμένη από την απόφαση του προέδρου να εγκαταλείψει τη συμφωνία για το κλίμα, σταύρωσε τα χέρια και το αποδέχτηκε δίχως αντίσταση.

Δείτε μερικά από τα πιο εύστοχα και αστεία τρολαρίσματα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κομμάτια» η Ισπανία – Δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της προκήρυξε η Καταλονία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πως ψήφισαν οι Βρετανοί – Αναλυτικός διαδραστικός χάρτης του BBC

ΑΚΟΜΑ: Κόρμπιν: «Είναι σαφές το ποιος κέρδισε τις εκλογές – Να παραιτηθεί η Μέι»