Τη Δευτέρα η απάντηση Καμμένου στη Βουλή για το θέμα Γιαννουσάκη

Γιαννουσάκης

Τη Δευτέρα στις 17:15 θα συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την περιβόητη συνομιλία του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

Ο υπουργός Άμυνας επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στη Βουλή και θα απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε ηχητικό ντοκουμέντο και sms που ενέπλεκε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στις συνομιλίες με τον Γιαννουσάκη. Μάλιστα, κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης επιβεβαίωσαν τις επικοινωνίες του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην επίκαιρή του ερώτησή του ο κ. Γεωργιάδης:

«Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την επικοινωνία του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένου με τον καταδικασθέντα σε ισόβια για εμπορία ναρκωτικών κ. Γιαννουσάκη, κατά παράβαση της διάκρισης των εξουσιών, όπως ορίζει το Σύνταγμα, όσο και του θεσμικού του ρόλου.

Ο κ. Καμμένος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, άρα έχει ήδη συνομολογήσει την εξωθεσμική παρέμβασή του σε ποινική υπόθεση μεγάλης ηθικοκοινωνικής απαξίας.

Συνεπώς, ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός: Ο κ. Π. Καμμένος έχει επικοινωνήσει με τον κ. Γιαννουσάκη; Αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολιτική «θύελλα» για την υπόθεση Καμμένου με τον ισοβίτη του Noor-1

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Θερμό» επεισόδιο – Ο Άδωνις καλεί τον Καμμένο στη Βουλή

ΑΚΟΜΑ: Επιστολή Μητσοτάκη στην UNESCO: «Να καταδικαστούν τα προκλητικά γεγονότα στην Αγιά Σοφιά»