Απίστευτο! Έκαναν το δάσος της Στροφυλιάς οίκο ανοχής

Ξεπέρασαν κάθε όριο τα κυκλώματα πορνείας που αλωνίζουν στη χώρα μας, σε σημείο που μετέτρεψαν το πανέμορφο δάσος της Στροφυλιάς στην Ηλεία σε άντρο υπαίθριου αγοραίου έρωτα εκμεταλλευόμενο 20χρονια κορίτσια από τη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα, δύο ομοεθνείς τους έκλειναν «ροζ» ραντεβού με μετανάστες της περιοχής, έναντι πενιχρού οικονομικού ανταλλάγματος, το οποίο δεν ξεπερνούσε τα δέκα ευρώ. Τις μετέφεραν καθημερινά με αυτοκίνητο στη Στροφυλιά και το γειτονικό Κουνουπέλι για να παρέχουν τις ερωτικές «υπηρεσίες» τους.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βουπρασίας αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και οργάνωσαν επιχείρηση στο δάσος, το βράδυ της Τετάρτης.

Κατά τη διάρκεια της εφόδου της αστυνομίας, συνελήφθησαν οι νεαρές κοπέλες και οι συμπατριώτες τους μαστροποί ηλικίας 42 και 23 χρόνων.

Μάλιστα, ο 42χρονος διευκόλυνε τους υποψήφιους «πελάτες» μεταφέροντάς τους με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας στις περιοχές που επιτηρούσε ο 23χρονος, ο οποίος εισέπραττε και τα χρήματα.

Από την έρευνα προέκυψε πως τις δύο 20χρονες είχε μεταφέρει πριν από περίπου δύο μήνες από την Βουλγαρία στην Ελλάδα ο 42χρονος και είχε αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, για να τις εξωθεί στην πορνεία σε συνεργασία με τον 23χρονο.

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενοι για μαστροπεία.

 Διαβάστε επίσης: Φορτηγό πλοίο οδηγείται στο λιμάνι Ηρακλείου – Μεταφέρει λαθραία τσιγάρα