Απίστευτο! Αποπειράθηκε να βιάσει μεσημεριάτικα στην Σκιάθο!

Στα χέρια του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου ο δράστης που προχθές το πρωί επιτέθηκε σε 30χρονη εργαζόμενη στο νησί, ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από μπάνιο και τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 21χρονο Αλβανό, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες.

Ο συλληφθείς αναμενόταν χθες το απόγευμα να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για τις πράξεις που τον βαρύνουν.

Οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούσαν από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο τραυματισμός της 30χρονης γυναίκας.

Χθες, το πρωί η παθούσα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Περιέγραψε αναλυτικά στους αστυνομικούς πώς ο 21χρονος παρουσιάστηκε αιφνίδια μπροστά της και τη βία που της άσκησε στη συνέχεια.

Ευτυχώς, η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια. Ο δράστης φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια, πριν βάλει σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιό του.

Η 30χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισε στο πρόσωπό του 21χρονου τον δράστη, πλην όμως δυσκολεύτηκε.

Ο Αλβανός, όπως προέκυψε από την περαιτέρω προανάκριση, μετά την επίθεση, και φοβούμενος σύλληψή του, απευθύνθηκε σε κουρείο και άλλαξε την κόμη του, ώστε με το παρουσιαστικό του να αποπροσανατολίζει.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ψευδώς ότι κουρεύτηκε πριν από δύο μέρες από την επίθεση, ενώ από τις έρευνες αποδείχτηκε ότι φρόντισε να αλλάξει κόμμωση λίγες ώρες μετά το «χτύπημα».

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου σχημάτισε εναντίον του 21χρονου κατηγορία για σωματικές βλάβες και όχι για απόπειρα βιασμού.

Η 30χρονη κατήγγειλε πράξεις βίας χωρίς να προκύπτει το κίνητρο του δράστη. Εξάλλου, ο 21χρονος, όποιο και αν ήταν το σχέδιό του, δεν κατάφερε να το θέσει σε εφαρμογή, καθώς τράπηκε σε φυγή, αντιλαμβανόμενος ότι γινόταν αντιληπτός από κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους δήμους πλην της ΠΟΠ-ΟΤΑ