Αποκάλυψη – Ακόμα πληρώνουμε τους Κορεάτες του Βαρουφάκη! (έγγραφο)

Τελικά, μας έμειναν… αμανάτι! Οι πρώην σύμβουλοι του Γιάννη Βαρουφάκη όταν ήταν υπουργός Οικονομικών, ακόμα και σήμερα πηγαινοέρχονται στην χώρα μας, καθώς ανήκουν στην κλειστή ομάδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου που δεν… αλλάζει!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το bluesky, ο Γκλεν Κιμ και ο Πίτερ Λέγκλερ, έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα, όπου για αρκετές ημέρες μετέχουν σε συσκέψεις στο υπουργείο Οικονομικών.
Κανείς ωστόσο μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει τους μισθούς τους. Κανείς δεν γνωρίζει εάν ανανεώθηκε η θητεία τους, κανείς δεν γνωρίζει πόσο κοστίζουν οι επισκέψεις τους γενικά στην χώρα μας, καθώς από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων τους παίρνουμε από το αεροδρόμιο, στους φέρνουμε στην Ελλάδα, τους πληρώνουμε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής και φυσικά τους “συνοδεύουμε” στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με προορισμό είτε το Λονδίνο, είτε το Παρίσι!

Δείτε λοιπόν το έγγραφο των τελευταίων μετακινήσεών τους στην Ελλάδα. Και το ερώτημα παραμένει: Για την καθυστέρηση της αξιολόγησης, τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή, έχουν ευθύνες;