Αποχώρησε η Βαλαβάνη από το “Survivor” – Από ποιον ζήτησε συγγνώμη! (video)

Βαλαβάνη

Εκτός Survivor βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή αθλητικογράφος δεν κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία, βγήκε προτεινόμενη κι έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τέσσερις ψήφους ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! Λόγω ατομικής ασυλίας, οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης ψήφισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο αντίστοιχα.

Αντρική υπόθεση το «Survivor»
«Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα…», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντίνος Καρύδης: Έγινε λάθος στις εξετάσεις δεν έχω καρκίνο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκτός κινδύνου πλέον η ηθοποιός Κατερίνα Βρανά

ΑΚΟΜΑ: ΣΥΡΙΖΑ εναντίον «Ελληνοφρένειας» – Γιατί ζητούν την παρέμβαση του ΕΣΡ (video)