Από τον Βίλχεμ Ράιχ στα ΑΤΙΑ: Έρχεται η 2η σειρά διαλέξεων Contact With Space-Ea

Παγκοσμίας φήμης ερευνητές έρχονται στην Αθήνα για ένα διήμερο διαλέξεων που θα αφορά την ζωή και το έργο του Βίλχελμ Ράιχ, αλλά και για πιο “περίεργα” θέματα όπως μυστικές διαστημικές έρευνες, αλλά και θεάσεις Αγνώστων Ιπτάμενων Αντικειμένων.

Την 2η Σειρά Διαλέξεων Contact With Space-Ea διοργανώνουν η Ακαδημία Οργονομίας και το Contact with Space-Ea την 17η και 18η Ιουνίου 2017 στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Καθηγητής Τζέιμς ΝτεΜέο PhD, o ιστορικός-συγγραφέας Ρίτσαρντ Ντόλαν και ο ερευνητής-συγγραφέας Πήτερ Ρόμπινς.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση αφορά την παρουσίαση του έργου του Βίλχελμ Ράιχ στον τομέα της δημιουργίας της ανθρώπινης θωράκισης, της Φυσικής και της Μετεωρολογίας από τον καθηγητή ΝτεΜέο, αλλά και θέματα όπως οι ανακαλύψεις του Βίλχελμ Ράιχ που παρουσιάζονται στο τελευταίο του βιβλίο «Επαφή με το Διάστημα».

Θέματα ομιλιών: James DeMeo PhD – Σαχαρασία – Η προέλευση της ανθρώπινης θωράκισης και του πολέμου -Πειράματα Νεφοδιάλυσης στις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Αφρική – Οι παρατηρήσεις μου για τα UFO και τις αντιλήψεις του Ράιχ για την Βαρύτητα και το αρνητικό-g, με σχετικά πειράματα – Φυσική της Οργόνης – Πειραματική Επικύρωση των Ευρημάτων του Βίλχελμ Ράιχ, και Νέα έρευνα για το «Ζωντανό Νερό».

Peter Robbins -Voronezh: Αξιολόγηση του πιο Γνωστού Περιστατικού με UFO της Ρωσίας.

Richard Dolan -Το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα- Πού κατευθύνεται;

Ευγενία Σαρρή – Η Επιχείρηση του Βίλχελμ Ράιχ στην Έρημο της Αριζόνα και τα ευρήματά του.

Ένας εκ των ομιλητών θα είναι και η συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης, Ευγενία Σαρρή. Η κ. Σαρρή είναι ερευνήτρια και αρχισυντάκτρια του ιστότοπου Contact With Space-ea.com, ο οποίος προσεγγίζει τον κόσμο μας μέσα από το έργο και τα ευρήματα του Βίλχελμ Ράιχ, με τα οποία ερμηνεύεται η λειτουργία της φύσης στον πλανήτη μας αλλά και σε ολόκληρο το σύμπαν. Στην ομιλία της θα παρουσιάσει την επιχείρηση του Βίλχελμ Ράιχ στην Έρημο της Αριζόνα και τα ευρήματά του.

Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων: info@contactwithspace-ea.com, +30 27410 52004

Τιμές εισιτηρίων / προ-κρατήσεις 2μέρου: http://contactwithspace-ea.com/events.html