Αυτό πόνεσε! Σκληρό χτύπημα στην… οικογένεια έστειλε αθλητή ΜΜΑ στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Στον σκληρό κόσμο του MMA, συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ οδυνηρά για να τα παρακολουθήσει κάποιος. Πόσο μάλλον για τους ίδιους τους αθλητές που τα βιώνουν.

Στις 10 Ιουνίου στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας, οι αθλητές Aorigele και Myung Hyun-Man συναντήθηκαν για έναν αγώνα που δεν κράτησε πολύ. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά από 7 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα ο Myung Hyun-Man χτύπησε τον Aorigele με ένα από τα σκληρότερα λακτίσματα στην βουβωνική χώρα που έχετε δει ποτέ σε αγώνα MMA, με αποτέλεσμα να σταματήσει ο αγώνας.

Τη στιγμή που συνέβη, ο Aorigele, γνωστός και με το παρατσούκλι “Kούνγκ Φου Πάντα”, έπεσε κάτω και σπαρτάραγε στον πόνο μέχρι δακρύων. Το λάκτισμα ήταν τόσο σκληρό, που είχε ως αποτέλεσμα ο Aorigele να νοσηλευτεί αμέσως σε νοσοκομείο.

Ένας εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής των αγώνων είπε στο MMAjunkie ότι ο Aorigele πήρε γρήγορα εξιτήριο από το νοσοκομείο, προσθέτοντας ότι ευτυχώς “δεν υπήρξε καμία σοβαρή ή μόνιμη βλάβη”.

Ο Aorigele με την σειρά του δήλωσε την επόμενη μέρα, ότι γλύτωσε τα χειρότερα και ότι ήταν σε καλή διάθεση. Κατέστησε δε σαφές ότι αυτό που του συνέβη δεν ήταν μια κακόβουλη κίνηση εκ του αντιπάλου και θα ήθελε να υπάρξει ένας επαναληπτικός αγώνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο λιμάνι: Κόπηκε ο Μποκανί!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Αλ Αϊν φαίνεται να οδεύει ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού

ΑΚΟΜΗ: Πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Έλντερ Λόπες!