Βρετανία: Μαχαίρωσαν νοσοκόμα φωνάζοντας «ο Αλλάχ θα σας πάρει»

 

Μια βρεφονηπιακή νοσοκόμος στη Βρετανία, μαχαιρώθηκε από τρεις γυναίκες οι οποίες φώναζαν «ο Αλλάχ θα σας πάρει», λίγες μόνο μέρες μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου.

Η Karrien Stevens, η οποία εργάζεται σαν υπεύθυνη νοσοκόμος στο νηπιαγωγείο Little Diamonds στο Hermon Hill, στο Λονδίνο, επιβεβαίωσε ότι ένα μέλος του προσωπικού, ηλικίας 30 ετών, δέχθηκε επίθεση από τρεις γυναίκες καθώς πήγαινε στην εργασίας της σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με την Daily Mail το θύμα περπατούσε στην Wanstead High Street στο βόρειο Λονδίνο, όταν τρεις γυναίκες της επιτέθηκαν και την μαχαίρωσαν, σύμφωνα με την προϊσταμένη της.

Το θύμα μαχαιρώθηκε από πίσω, ενώ οι επιτιθέμενες της φώναζαν «Αλλάχ», ωστόσο η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατικό.

Η Karrien Stevens είπε ότι οι γυναίκες έτρεξαν μακριά όταν ένας άνδρας είδε τι συνέβαινε και κατάφερε να σώσει τη γυναίκα και την πήγε ως την εργασία της.

Πρόσθεσε ότι: «Όταν πήγε στη δουλειά, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Είναι τρομερό, είμαι απολύτως τρομοκρατημένη. «Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο να συμβαίνει στο σπίτι σου».

Η μητροπολιτική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε στις 9.36 π.μ. και βρήκε το θύμα με «πληγές» από αιχμηρό αντικείμενο.

Έφεραν το θύμα στην περιοχή για να βρουν τους δράστες, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν έγιναν συλλήψεις.

Η Αντιτρομοκρατική έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, αλλά δεν το διερευνά αυτή τη στιγμή”, πρόσθεσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας Υγείας του Λονδίνου δήλωσε: «Στείλαμε ένα ασθενοφόρο στην περιοχή, το οποίο έφτασε σε λιγότερο από έξι λεπτά.

«Είδαμε μια γυναίκα χτυπημένη και την πήραμε σε νοσοκομείο στο ανατολικό Λονδίνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε πλήρη απομόνωση το Κατάρ – Ανεπιθύμητοι οι πολίτες του και στο Ντουμπάι!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο Ιράν – Σκληρές εικόνες (video)

ΑΚΟΜΗ: Ο… προφήτης Πούτιν: «Κανείς δεν θα μείνει ζωντανός» (video)