Κατάδυση Καμένου μαζί με δυο Αρχηγούς στην Λέρο: Γιατί βούτηξαν

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, παρέστη στα εγκαίνια 12 οικιών για το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού στο Λακκί και στο Παρθένι της Λέρου.

Εκεί ο ΥΕΘΑ ανέφερε ότι έκανε… κατάδυση, και εξήγησε το σχέδιο που θα μπορέσει να αυξήσει τον τουρισμό του νησιού.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα: “…ερχόμενοι σήμερα εδώ με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και τον Αρχηγό Στόλου, κάναμε μια κατάδυση στο «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ». Αυτό το ιστορικό πλοίο μπορεί να αποτελέσει ένα υποβρύχιο μουσείο, μαζί με τα άλλα υποβρύχια μουσεία που υπάρχουν στη Λέρο και σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφέρεια να αναδείξουμε το νησί ως κέντρο καταδυτικού τουρισμού.

Τρία εκατομμύρια τουρίστες από την Ευρωπαϊκή Ένωση επισκέπτονται για λόγους καταδυτικού τουρισμού την Ευρώπη, αλλά και την Αφρική. Ήδη, περιοχές όπως η Αίγυπτος, η Ιορδανία, η Τουρκία, έχουν «κλείσει» λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί.

Η πατρίδα μας, λοιπόν, έχοντας τις δυνατότητες, την τεράστια ομορφιά, αλλά και τον τεράστιο πολιτισμικό πλούτο, μπορεί να υποδεχτεί αυτόν τον καταδυτικό τουρισμό και η Λέρος μπορεί να αποτελέσει την πρωτεύουσα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μόνιμη» εγκατάσταση της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι – Στόχος τα ναρκωτικά και τα όπλα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nεκρή ανασύρθηκε η εγκλωβισμένη γυναίκα στην Λέσβο

ΑΚΟΜΑ: Σεισμός στη Λέσβο – Ίση με δυο πυρηνικές βόμβες η δύναμη της ενέργειας ισχυρίζεται Τούρκος σεισμολόγος