Ο Μπαρόζο έκανε… δημοσκόπηση και έβγαλε τον επόμενο πρωθυπουργό στην Ελλάδα! (ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ)

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Να μαθαίνουμε από τους ξένους (!) την επόμενη κυβέρνηση στην χώρα μας! Όχι, δεν είναι αστείο! Είναι πολύ σοβαρό, ιδιαίτερα όταν ανακοινώνεται (;) μπροστά από ένα ενθουσιώδη πλήθος που χειροκροτεί στο άκουσμα της “είδησης”.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Αυτές τις ημέρες, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, διοργανώνεται εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Concordia Europe, στην οποία συμμετέχουν πάρα πολλοί, που προέρχονται από πολλούς χώρους, ωστόσο το ακροατήριο είναι… δεξιό.
Εκεί λοιπόν μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μη εκτελεστικός πρόεδρος των διεθνών δραστηριοτήτων της Goldman Sachs Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Είπε πολλά για το παρόν και το μέλλον της χώρα μας, ωστόσο σε κάποια αποστροφή του λόγου του και χωρίς ενδοιασμούς, είπε το εξής: «…Υπάρχει η αντίληψη στην ΕΕ ότι η επόμενη ελληνική κυβέρνηση θα είναι πιο φιλική στις μεταρρυθμίσεις».
Προφανώς δεν εννοούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η εκπροσώπηση σε αυτή την εκδήλωση ήταν σχεδόν μηδαμινή. Στο ακροατήριο, μόλις το άκουσαν, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Και όσοι έσπευσαν να τον “συγχαρούν”, δεν ήταν… Συριζαίοι.
Μάλλον, ο Μπαρόζο, ίσως να ξέρει κάτι παραπάνω. Ίσως, να έχει κάνει τη δική του δημοσκόπηση ή εάν προτιμάτε, διαβάζει καλά τις τελευταίες μετρήσεις στην χώρα μας, όπου η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται πανίσχυρη (δημοσκοπικά πάντα) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με οξύ σε 16 άτομα στην Τεχεράνη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που η αστυνομία σκοτώνει τους μακελάρηδες του Λονδίνου

ΑΚΟΜΑ: Έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία – Πέταξαν μηχανισμό στον φράχτη