Πάει για την… τριακονταετία – Ανανέωσε στον ΑΝΤ1 ο… (pic)

Παπαδάκης

Το να τα βρουν ήταν εντελώς τυπικό, αφού κι οι δύο πλευρές επιθυμούσαν τη συνέχεια της πετυχημένης συνεργασίας τους. Έτσι, την προηγούμενη βδομάδα έδωσαν τα χέρια κι είναι πλέον οριστικό ότι και την επόμενη σεζόν θα είναι στον ΑΝΤ1, όπως εδώ και 28 χρόνια!

Παπαδάκης02

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη που μετά από συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά την πετυχημένη εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα».

Βέβαια, ακόμα δεν έπεσαν υπογραφές, ωστόσο δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφωνία κι έτσι είναι θέμα χρόνου να γίνει κι επίσημη η συνέχιση της συνεργασίας. Άλλωστε όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας του ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο, έχοντας σπάσει τα… ρεκόρ και σε τηλεθέαση αλλά και σε χρονική παρουσία, αφού του χρόνου θα είναι η 29η συνεχόμενη σεζόν του στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του, Ντίνος Σιωμόπουλος και Μπάγια Αντωνοπούλου στα μέσα Ιουλίου όχι μόνο θα ευχηθούν στους τηλεθεατές «καλό καλοκαίρι», αλλά θα πουν και «ραντεβού τον Σεπτέμβρη»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσωρινά καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε. αναλαμβάνει ο Διονύσης Τσακνής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραμένει ΑΝΤ1 – Τα νέα τηλεοπτικά σχέδια του Γιώργου Λιάγκα

ΑΚΟΜΑ: Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης