Σοκ στο λιμάνι: Κόπηκε ο Μποκανί!

Έσκασε σαν βόμβα στους οπαδούς του Ολυμπιακού η είδηση ότι ο Ντιεμερσί Μποκανί απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ και ως εκ τούτου η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ναυάγησε! Σε άλλες λύσεις στρέφονται τώρα οι Πειραιώτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κονγκολέζος επιθετικός έφθασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι χθες στο “Ελ. Βενιζέλος” -με πτήση μέσω των Βρυξελλών- συνοδευόμενος από εκπροσώπους του και την εντυπωσιακή σύντροφό του. Τον υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς και πλήθος δημοσιογράφων.

Ο πρώην επιθετικός της Χαλ Σίτι μπήκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε και το οποίο θα τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Εντός της ημέρας πέρασε απ’ τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 31χρονος στράικερ αποτελούσε προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού των “ερυθρολεύκων”, Μπέσνικ Χάσι, με τον οποίο συνυπήρξε για μία διετία (2011-13) στην Άντερλεχτ, όταν ο Αλβανός τεχνικός ήταν άμεσος συνεργάτης των Άριελ Γιάκομπς και Γιον φαν ντεν Μπρομ.

Διαβάστε επίσης: Στην Αλ Αϊν φαίνεται να οδεύει ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού