Τα “βρήκαν” Τσίπρας – Θεοδωράκης για το Κυπριακό

Δύο ημέρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, όπου εγχειρίστηκε για νεοπλασία, ο Σταύρος Θεοδωράκης πήγε στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υποδεχόμενος τον κ. Θεοδωράκη, ο πρωθυπουργός τον ρώτησε για την υγεία του, κάνοντας ένα αστείο στον πολιτικό αρχηγό που μόλις πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Βλέπω ότι έχεις αδυνατίσει. Μην ανησυχείς εδώ θα σε ταΐσουμε».

Κατά τα λοιπά, τη στήριξή τους στον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και στις προσπάθειές του για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με την απόφαση του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως το ζήτημα της λύσης έχει περάσει εδώ και αρκετό καιρό στην απέναντι πλευρά, ενώ υπογράμμισε πως Ελλάδα και Κύπρος μπορούν να αξιοποιήσουν την ευρωπαϊκή τους θέση. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για τα βρεθεί λύση, προσέθεσε ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως πρέπει να απομονωθούν οι εθνικιστές, ενώ σημείωσε πως υπάρχουν και στην Ελλάδα ορισμένοι που δεν επιθυμούν λύση στο Κυπριακό.

Διαβάστε επίσης: Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ Τσίπρα και Γεννηματά μπροστά στις κάμερες!