Τζανακόπουλος – Επίθεση στη ΝΔ για σκουπίδια και “Noor 1”

Τζανακόπουλος

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στον απόηχο της λήξης των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, τονίζοντας ότι «η ΝΔ επέλεξε να παίξει με το ζήτημα των σκουπιδιών».

Μιλώντας στο kontra channel και στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου», ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως : «η ΝΔ επί οκτώ μήνες καταστροφολογούσε σε σχέση με την οικονομία, με τη ρύθμιση του χρέους, είχε εξυφάνει μια σειρά από κινδυνολογικά σενάρια και έδενε το αφήγημά της η επίκληση μιας καταστροφής. Το ότι ελληνικές επιχειρήσεις δανείζονται πια με πολύ χαμηλά επιτόκια, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ελληνικών τραπεζών, όταν η ΝΔ βλέπει αυτά επιλέγει μια αντιπολιτευτική τακτική».

Στο σημείο αυτό, πρόσθεσε πως η ΝΔ: «επέλεξε να παίξει με το ζήτημα των σκουπιδιών”, για να σημειώσει ότι ” οι συνδικαλιστές της ΝΔ με άνωθεν εντολή ήταν να αλλάξουν την ψήφο τους για να μη φανεί ότι η κυβέρνηση κατάφερε να δώσει λύση. Το φιάσκο τελείωσε σήμερα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι: «επέλεξε αντιπολιτευτική τακτική στο όριο της προβοκάτσιας», όπως και με αυτά που πήγαν να κάνουν με τους αστυνομικούς για την πλατεία Εξαρχείων και με τον τρόπο που μιλούν για το ναρκοπλοίο “Noor 1”. «Όλα τα καταστροφολογικά σενάρια κατέρρευσαν. Δεν θα της βγει αυτή η αντιπολιτευτική τακτική», τόνισε.

Ζημιά κάνει στη ΝΔ η υπόθεση NOOR 1
Σε ό,τι αφορά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει για την υπόθεση του “Noor 1”, ο κ. Τζανακόπουλος ρωτήθηκε αν έχει προκληθεί ζημιά στην κυβέρνηση για να απαντήσει ότι ζημιά κάνει στη ΝΔ που «επιλέγουν να ταυτιστούν με συμφέροντα συγκεκριμένων κέντρων που φέρονται να εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρή απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις Πολάκη έδωσαν οι δικαστές του ΣτΕ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκαλυπτικός ο Κουρουμπλής – Τι είπε για τον «αρραβώνα» Σύριζα-ΠΑΣΟΚ και το διάδρομο που κάνει κάθε πρωί (video)

ΑΚΟΜΑ: Δεν θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης